FUTSAL POSLASTICA GODINE: Dinamo u punom sastavu juriša na aktualnog prvaka Kupa

Facebook

Peti je ovo dvoboj Dinama i Splita, prvi put u sportskoj dvorani Martinovka. Podsjećamo, u prvom su susretu polufinala Splitovci nakon produžetaka svladali Plave sa 7:6.

U nedjelju 22. svibnja u 19 sati Futsal Dinamo dočekuje MNK Split Tommy u uzvratnom susretu polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske. Peti je ovo dvoboj Dinama i Splita, prvi put u sportskoj dvorani Martinovka. Podsjećamo, u prvom su susretu polufinala Splitovci nakon produžetaka svladali Plave sa 7:6.

Upravo je ta utakmica putokaz zagrebačkoj momčadi kako do pobjede nad velikim rivalom. Iako bez Miće Martića na klupi, pokazali su da se protiv osvajača kupa može, te čak bili u prilici i doći do pobjede. Odveli su utakmicu u dodatnih deset minuta, gdje se domaćin pokazao spretnijim, te poveo s 1:0 u seriji. Ipak, poraz je ostao u sjeni eurogola Davora Kanjuha, koji je po tko zna koji put oduševio plavi navijački puk, ali i sve ljubitelje futsala diljem svijeta.

>>> OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN: Dinamovac usred Splita zabio eurogol, a pogledajte što je publika napravila (VIDEO)

Popularni Dado najavio i odlučujuću utakmicu. “Prošlu utakmicu smo nesretno izgubili u produžetku, iako smatram da nismo zaslužili poraz. Split je poveo u seriji i sad više nemamo pravo na pogrešku, samo nas pobjeda ostavlja u igri za finale. Imajući u vidu kako nam je ovo zadnja šansa, s posebnim ćemo žarom izaći u nedjelju na teren”, kazao je Kanjuh.

Treba spomenuti kako Dinamo na megdan Splitu napokon izlazi u punom sastavu. Ozljeđenih i kartoniranih nema, a na treneru Martiću je da odluči koje će snage suprotstaviti nabrijanim Tommyjevcima. O momčadi Splita ne treba trošiti previše riječi, Kanjuh je bio konkretan u komentiranju.

“Split je sastavljen od vrhunskih pojedinaca, ne znam koga bih prvog izdvojio jer se radi o ekstra futsal kvalitetama. Igrači su to koji jednim potezom rješavaju utakmicu, te im stoga moramo šanse svesti na minimum”, veli Davor.


Komentari