FRANCUZI PREKINULI ŠUTNJU O NEREDIMA U ST. ETIENNEU: Tamošnja policija otkrila strogo čuvanu tajnu

Ovo otkriva jednu potpuno drugu sliku o neredima na utakmici Hrvatske i Češke.

Krivnja za nerede na utakmici Hrvatske i Češke iz dana u dan svaljuje se s francuske policije, na hrvatsku policiju, pa na HNS, pa na organizatora, a nakon dana i dana prepirki oglasio se i šef francuske policije Loire Evence Richard koji je otkrio do sada strogo čuvanu tajnu.

On je, naime, za nerede na tribinama okrivio ni više ni manje nego UEFA-u. “Uefa je morala osigurati dodatnih 150 do 200 redara i članova osiguranja na stadionu kako bi spriječili nerede i nemile scene na stadionu”, rekao je Richard novinarima, prenosi francuski list, Le Monde. Ovime je napokon netko javno progovorio o velikom propustu UEFA-e. No, šef policije odlučio je otići i malo u detalje.

Objasnio je tako da su ljudi na stadion mogli ući sa pola sata zakašnjenja. “Navijačima je bilo dopušteno ući na stadion sa pola sata zakašnjenja, jedan je ulaz ostao zatvoren cijelu večer, a oko 2000-3000 gledatelja nije ušlo na stadion do početka utakmice”, kazao je Loire Evence Richard i time jasno poručio UEFA-i kakav je golem propust učinila.

>>> ŠOKANTNO OTKRIĆE HRVATSKE POLICIJE O HULIGANIMA: U zadnji tren spriječili katastrofu!

>>> SCENARIJ KOJI TJERA STRAH U KOSTI: Da bakljada nije uspjela, Huligani bi napravili nešto jezivo

Komentari