(FOTO) Vidoviti Kent predvidio rezultat okršaja između Hrvatske i Španjolske

Foto: Borna Kos

Nakon kratkog odmora gibon Kent ponovno je počeo prognozirati rezultate nogometnih utakmica. Podsjetimo, upravo on je bio taj koji je predvidio sve pobijede hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. No, ovaj put Kent nije bio baš odlučan kada je birao kutije s hranom.

“Mislim da je ponašanje Kenta bilo malo nejasno. Prvo je krenu prema kutiji sa Španjolskom zastavom, a zatim prema hrvatskoj kutiji. Ja bih više vjerovao Fioni, velikoj nogometnoj stručnjakinji, i njezinoj maloj Salvadori. Starija i mlađa kćer su pokazale da više vjeruju u Hrvatsku. Vatreni pobijedite večeras, Zoološki vrt je s Vama.
Morat ćemo malo popričati s Kentom, jer je postao vrlo nesiguran u zadnje vrijeme s prognozama. Ovo nije samo promocija Zoološkog vrta, već nedvojbena podrška svih djelatnika igračima”, rekao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta Zagreb.

“Nadamo se da će Hrvatska pobijediti. Nismo baš zadovoljne što je Kent odabrao španjolsku nogometnu reprezentaciju. Mi uvijek vjerujemo curama, no bilo je jako napeto”, rekle su Ema i Lara iz 4.b osnovne škole Dobriše Cesarića.

Kako bi posjetitelje potaknuo da idućih dana srcem budu uz Vatrene, Zoološki vrt grada Zagreba od četvrtka do nedjelje omogućuje popust od pet kuna na ulaznice svima koji u Vrt dođu s nekim obilježjem hrvatske reprezentacije.


Komentari