(FOTO) Bad Blue Boysi ispred zagrebačke katedrale pozvali na novu važnu akciju

foto: BBB

Iz KND Bad Blue Boys pozivaju sve navijače da podrže voljeni klub, koji je u posljednje vrijeme zapostavljen.

Riječ je dakako o malonogometnom klubu Futsal Dinamo, koji je povratkom BBB na sjever maksimirskog stadiona nepravedno počeo biti zapostavljan. Jer ipak, Futsal Dinamo je najočitiji izraz težnje da se promijeni i nogometni klub Dinamo, na način da se demokratski upravlja klubom po načelu “jedan član jedan glas”.

Zbog toga Klub navijača Dinama poziva sve da podrže Futsal Dinamo koji pruža sjajne igre u prvoj malonogometnoj ligi, nanizao je čak 8 pobjeda i vodeći je na ljestvici, a s obzirom da večeras igra posljednju domaću utakmicu u polusezoni, svi koji mogu se pozivaju da dođu podržati klub. BBB su osim priopćenje i na “terenu” pozvali sve da se odazovu, pa su tako objavili fotografiju uslikanu ispred katedrale na kojoj drže poruku “svi u dvojku, igra Dinamo”.

Priopćenje KND Bad Blue Boys:

“Naš malonogometni klub u petak u Dvojci igra svoju posljednju domaću službenu utakmicu ove godine, i to kao vodeći u poretku prvoligaša!

Posljednje vrijeme od nas nepravedno zapostavljen, Dinamo je nanizao čak 8 uzastopnih pobjeda i to BBB moraju nagraditi na pravi način.

Ova mlada ekipa na najbolji način predstavlja naš klub i zaslužuje daleko bolji odaziv i podršku svih dinamovaca, pogotovo u svom gradu. Petak u 20.45 sati najbolja je prilika da im se odužimo na pravi način za kraj polusezone (ostaje još jedna gostujuća utakmica) i pokažemo da znamo cijeniti prave sportske vrijednosti.

DINAMO – TO SMO MI!”, piše u pozivu.

foto: KND Bad Blue Boys
foto: KND Bad Blue Boys


Komentari