FARE ŽESTOKO NAPAO LUKU MODRIĆA: ‘Ovakvo ponašanje ne pripada sportu, sramota’

Facebook

Modrića su “razapeli” mediji i društvene mreže zbog toga, nazivali su ga raznim pogrdnim imenima, a sada je povrh svega stigla i osuda organizacije FARE.

Luka Modrić glavna je tema europskih medija proteklih dana. Osim što se sa svojim Real Madridom plasirao u finale Lige prvaka i svojom predstavom protiv Manchester Cityja oduševio medije, stručnjake i navijače, hrvatski reprezentativac u središte pozornosti došao je zbog videa na kojem dobacuje sucu Damiru Skomini.

Luka se silno razljutio zbog jedne odluke slovenskog suca i opsovao mu majku. Modrića su “razapeli” mediji i društvene mreže zbog toga, nazivali su ga raznim pogrdnim imenima, a sada je povrh svega stigla i osuda organizacije FARE, odnosno, Međunarodne mreže za antidiskriminiaciju i inkluziju u nogometu.

Oglasili su se izjavom izvršnog direktora. “Sramotno vrijeđanje slovenskog suca od igrača Real Madrida Luke Modrića je ponašanje koje ne pripada sportu i koje apsolutno treba osuditi”, izjavio je izvršni direktor Fare Networka, Piara Powar, prenosi Večernji.

>>> MODRIĆ OPSOVAO MAJKU SLOVENSKOM SUCU! Dio Slovenaca ga razapeo, a dio se složio s njim (VIDEO)


Komentari