Evo zašto je BILIĆ toliko omiljen kod IGRAČA (VIDEO)

Facebook

Slaven je nakon pobjede protiv Chelseaja stao ispred svlačionice, osobno čestitao i izljubio svakog igrača osobno.

On svakog igrača tretira jednako i s maksimalnim poštovanjem, pobjeđivala njegova momčad ili ne. Slaven je nakon pobjede protiv Chelseaja stao ispred svlačionice, osobno čestitao i izljubio svakog igrača osobno.

Još iz vremena kad je vodio reprezentaciju Hrvatske sjećamo se kako je njegovao prisan, gotovo obiteljski odnos sa igračima, ali nije dozvoljavao nepoštivanje pravila. Prisjetimo se afere Fontana sa Srnom, Olićem i Balabanom u glavnoj ulozi te one nedavne sa Amalfitanom kada je ovaj pokazao nepoštovanje, a Bilić ga je udaljio iz momčadi što je kasnije rezultiralo sporazumnim raskidom ugovora. Bilić nikada nije dao da se priča protiv igrača niti je ikada svaljivao krivicu zbog poraza na igrače, nešto kao strog, ali pravedan otac. Nije ni čudo što ga igrači toliko vole. Dobro, osim Amalfitana.


BEHIND THE SCENES: Slaven Bilic congratulates his team in the Boleyn Ground tunnel after today's brilliant win over Chelsea Football Club.Was that our best win of the season so far? #WHUFC #COYI #BeatTheBlues

Posted by West Ham United on Samstag, 24. Oktober 2015

>>>Novi skalp: BILIĆ ‘ogulio’ i MOURINHA (VIDEO)

>>>SLAVEN BILIĆ kao Mourinhov NASLJEDNIK?

>>>TKO JOŠ MARI ZA NAVIJAČE? Zadnji je bio Slaven Bilić, a ‘prćija’ se samo širi

Komentari

loading...
-->