EVO KAKO TO RADI MAJSTOR: Luka Modrić objavom na Facebooku oduševio milijune obožavatelja (VIDEO)

Facebook

Prema društvenim mrežama Luka Modrić je i službeno najpopularniji hrvatski nogometaš, a mi smo se malo pozabavili i uspredili njegov rejting s ostatkom igrača iz matičnog mu kluba. Rezultat je bio začuđujuć.

Naš ponajbolji nogometaš, veznjak Real Madrida i reprezentacije, Luka Modrić odlučio je proslaviti jubilarnih pet milijuna “lajkova” koje je prikupio na svojem Facebook profilu. Snimio je kratki video u kojem je poručio “Hvala vam na pet milijuna lajkova”. Bivši veznjak Dinama i Tottenhama, izazvao je lavinu oduševljenja kod svojih obožavatelja koji su samo njegovu objavu “lajkali” gotovo 90 tisuća puta, a čestitke je dobio iz svih dijelova svijeta.

Kratak i jasan kao i uvijek, Modrić je ovim nimalo bezazlenim uspjehom postao najpopularniji hrvatski nogometaš na društvenim mrežama. Kako bi smo se u to uvjerili provjerili smo kako stoje naši najbolji nogometaši u odnosu na njega. Tako smo doznali da Ivan Rakitić debelo kaska za Lukom, a prikupio je nešto manje od dva milijuna sljedbenika. Potom slijedi mlada zvijezda i Rakitićev suigrač Alen Halilović sa nešto više od milijun i 200 tisuća. Lovren ima nešto više od 400 tisuća fanova, Kovačića tako prati nešto više od 160 tisuća ljudi, Perišića oko 70 tisuća, Srnu 50-ak, Ćorluku oko 40 tisuća, a Mandžukića tek kojih 30-ak tisuća ljudi.

Ovo je svakako vrijedno priznanje za Modrića, no Luka je samo mali mišić kada se njegov Facebook usporedi s onima njegovih kolega. Cristiano Ronaldo tako ima gotovo 109 milijuna sljedbenika, da dobro ste pročitali. James Rodriguez ima gotovo 29 milijuna, slijedi Gareth Bale sa 25 milijuna, potom Benzema sa 21 milijunom fanova. Tu se mogu pridodati i Sergio Ramos sa 20 milijuna, Marcelo s 15 milijuna te Kroos i Pepe oko 10 milijuna. 

Tako ispada da je Luka jedan od najmanje popularnih u redovima Galacticosa, ali zato je najpopularniji hrvatski nogometaš na svijetu, a to je svakako imponirajuće.

Komentari