ETO MJESTA ZA ŠEMPERA I LIVAKOVIĆA: Eduardo odlazi iz Dinama i to na drugi kraj svijeta?

Kako se u Dinamu već neko vrijeme stvara gužva na vratima, pokušavalo se pronaći riješenje za odlazak Eduarda, ali ponuda nije bilo. Sve do sada.

Vratar Dinama, Eduardo Carvalho trebao bi karijeru nastaviti na drugome kraju svijeta, odnosno u Meksiku. Kako pišu tamošnji mediji Eduardo je na pragu prelaska u Veracruz. Također tvrde kako je transfer praktički pred realizacijom jer im je propao pokušaj dovođenja argentinskog vratara Marcela Berovera iz River Platea, a Eduardo je očito bio druga opcija.

Kako se u Dinamu već neko vrijeme stvara gužva na vratima, tu su mladi Adrian Šemper, pa Dominik Livaković i dosadašnji pričuvni vratar Antonijo Ježina, pokušavalo se pronaći riješenje za odlazak Eduarda, ali ponuda nije bilo. Sve do sada.

Premda Eduardo i nije u toliko lošoj formi, čak je i pozvan u portugalsku reprezentaciju za nadolazeći Euro, mlade snage jednostavno se ne mogu ignorirati i prepustiti slučaju pa je tako Eduardov odlazak gotovo neminovan. Štoviše, klub mu je dao slobodne ruke za traženje novog kluba, a vjerojatno za njega neće tražiti ni odštetu, iako ima ugovor do 2017. godine.


Komentari