Englezi likuju nakon povijesne pobjede: ‘Harry je strpao Modrića u džep!’

Nakon pobjede Tottenhama nad Realom 3-1, engleski mediji i navijači slave svoje junake, a posebno su se osvrnuli na našeg reprezentativca Luku Modrića. 

Real Madrid upisao je najveći poraz pod Zinedine Zidaneom, u 4. kolu lige prvaka sinoć je poražen kod Tottenhama 3-1 čime su Spursi osigurali osminu finala, a Real još nije siguran. Posebnu pozornost engleski mediji posvetili su igri bivšeg igrača Tottenhama, a sada Reala, Luke Modrića, te su gotovo jednoglasno zaključili kako je vezni red engleske momčadi dobio bitku protiv Reala.

Twitter je nakon pobjeda Tottenhama eksplodirao, a svi redom pišu kako je mladi, 21-godišnji Harry Winks “strpao Modrića u džep”.

“S dobrim treningom, Modrić bi mogao biti budući Harry Winks”, napisao je jedan navijač Spursa, dok je drugi dodao: “Harry Kane je ispraznio svoj džep, mobitel, ključeve, novčanik, Luku Modrića”.

“Može se reći da je Harry Winks i Iniesta i Modrić i Xabi Alonso kombinirano”, hvale Englezi svog igrača.

Iako je Tottenham dobio bitku, Liga prvaka tek se zahuktava te Real ako se dobro posloži i prebrodi mini krizu će, vjerujemo, ponovno biti u igri za obranu naslova prvaka.


Komentari