EMOTIVNO PISMO ANTE ĆORIĆA: Mamići mu okrenuli leđa, a on i dalje voli DINAMO i sanja puni MAKSIMIR

Facebook

Ante Ćorić jučer je obznanio kako želi otići iz Dinama, a kao mogući razlozi navodili su se mala minutaža i nezadovoljstvo zbog grijanja klupe. No. Ante je to opovrgnuo.

Mamićeva nova politika zanemarivanja mladih hrvatskih igrača opet je uzela danak. Sve do ove sezone Ćorić je bio glavna uzdanica Dinama, novi playmaker i “wonderkid”, za njega su se otimali brojni europski velikani kao Real, Bayern, a od nedavno i Porto, a od ove sezone mladi čarobnjak svoje velike dane dokazivanja troši grijući klupu. Njegovo mjesto u momčadi preuzeli su neki nedokazani stranci sumnjive kvalitete, bez imalo šanse za napredovanjem u igračkoj karijeri. Njegovo mjesto u momčadi možda je baš oteo Machado, igrač koji je prema klubu pokazao samo bezobrazluk i srednji prst, što bi mu se još možda moglo i oprostiti da je neka uber kvaliteta, ali nije se baš dokazao kao igrač.

No, Mamićev fetiš na portugalce i općenito strane igrače opet je u drugi plan gurnuo velikog talenta u najboljim godinama. Dobro, mnogi će reći mlad je još ne mora igrati baš svaku utakmicu, ali s druge strane mnogi su već s 18 godina imali debeli rezime za sobom. Ako su mogli Ramsey i Wilshere igrati u Premier ligi u prvom sastavu još kad su imali 16 i 17, zašto ne bi Ćorić mogao sa 18 i to u HNL-u. Ipak, Mamić ove godine igru gradi oko ispodprosječnog Machada, dok Ćoriću pripadne tu i tamo kakva sitna minutaža koju, neki puta stigne iskoristiti, a neki puta ne.

>>> HRVATI POSTAJU MANJINA: U Dinamu sve više nekvalitetnih stranaca, upitna budućnost reprezentacije!

“Dinamo će uvijek biti moja ljubav, a pun Maksimir moj san”

Valja napomenuti kako ovdje stvarno nije riječ o igraču koji želi Dinamo iskoristiti kao odskočnu dasku, niti od kluba želi sumanute novce, ne želi čak ni da ga se forsira ako nije u formi već samo želi bolji odnos. On je već odavno mogao igrati u velikim europskim klubovima, ali izabrao je igrati za klub koji voli jer mu je to životni san. To je potvrdio i na svom Instagram profilu.

“Nažalost u životu ponekad ne bude sve onako kako smo zamislili. Igrati za Dinamo je ostvarenje mog sna, kao što bi bilo svakom klincu koji voli nogomet i Dinamo. Iako je Dinamo u meni i ja u njemu izgleda da mu nisam potreban. Ne, nisam ovu odluku donio ishitreno niti iznenada kako pojedini pišu ili kao glavni razlog navode nezadovoljstvo minutažom i neigranje. Mlad sam i sa svojih 18 godina svjestan sam da je veliko igrati u klubu koji osvaja 10 uzastopnih naslova i igra Ligu prvaka. Iako i zadnje vrijeme je minutaža sve manja, a koji su razlozi u to nebih ulazio. Htio bih naglasiti da je prije svega i isključivi razlog ove moje odluke i nezadovoljstva, ODNOS stožera i ljudi u klubu prema meni. Žao mi je zbog cjelokupne situacije, ali kad ti okrenu leđa onda ne preostaje mnogo izlaza. Što se tiče napisa o mojoj obitelji, ona je jedini i najvrijedniji izvor moje motivacije kroz život, da uvijek budem što bolji i hvala im što su uvijek uz mene, te podržavaju svaku moju odluku. Dinamo će uvijek biti moja ljubav, a pun Maksimir moj san. Volim te Dinamo”, emotivno pismo napisao je Ćorić na svom Instagram profilu.

Ćorić je sve rekao ovom porukom, a jedini zaključak je kako je Dinamo uspio odbaciti jedinog igrača u posljednje vrijeme koji je sa srcem igrao za klub, a k tome je još i iznadprosiječno nadarenog kreativca. Svaka čast, gospodo.

>>> Mamićevu divljaštvu NIKAD KRAJA, a najgore je što smo na to NAVIKLI

>>> DRAMA U DINAMU: Klub gubi na svim poljima, kada će MAMIĆI konačno preuzeti odgovornost?

>>> PISMO JEDNOG BBB-ovca: ‘Dobili smo Arsenal, ali se još uvijek NISMO RIJEŠILI GAZDE!’


Komentari