EMOTIVNO OBRAĆANJE ADEMIJA: Evo kako se osjećao proteklih mjeseci i što misli o igranju u Kustošiji

Youtube

Podsjetimo, Arijan je suspendiran na četiri godine, no svi navijači, on sam kao i Dinamo se nadaju da će to biti smanjeno i da će Arijan biti puno prije na terenu.

Modri su odradili pripreme u Rovinju i krenuli prema Španjolskoj kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva, a u to vrijeme dokapetan Dinama Arijan Ademi trenira daleko od Maksimira i priprema se za nastup u četvrtoj ligi.

“Teško je uopće riječima opisati što sm sve prošao od prvog pozitivnog testa do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se nogometa, ali kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe jer nogomet je moj život”, priča Arijan koji, naravno, ne smije pričati o suspenziji i procesu koji je trenutno u procesu žalbe. Podsjetimo, Arijan je suspendiran na četiri godine, no svi navijači, on sam kao i cijela obitelj Dinama se nada da će to biti smanjeno i da će Arijan biti puno prije na terenu.

Dok suspenzija ne prođe Arijan bi mogao zaigrati u četvrtoj ligi za Kustošiju. “Vidio sam to i čuo kombinacije, ali ne znam baš konkretno previše o tome. Iskreno, prepustio sam sve ljudima u Dinamu i siguran sam da će, kao i uvijek, naći najbolje rješenje za mene. Ja samo želim igrati nogomet i apsolutno nemam ništa protiv odlaska u Kustošiju; dapače, rado bih prihvatio to”, kazao je Arijan.

Nekima bi možda prebacivanje iz Lige prvaka u četvrtu ligu bio problem po pitanju motivacije, ali Ari s time nikada nije imao problema. “Davat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Liga prvaka, HNL ili četvrta liga ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu. Četvrta liga je sada moja realnost i vjerujte da ne bih išao tamo da ne mislim uvijek davati 100 posto”, rekao je Arijan pa na kraju imao potrebu dodati zahvaliti se svima koji su bili uz njega.

“Znam koliko su svi bili šokirani kad mi se ovo sve dogodilo; bio sam i sam u šoku i dugo nisam mogao vjerovati. Ipak, još me više pozitivno oduševilo kako su ljudi oko mene reagirali. Prijatelji, klub, obitelj pa čak me i mediji podržavaju. Veliko hvala svima što vjeruju u mene, to mi je golemi poticaj da nastavim, a posebno bih se zahvalio mojem klubu koji je čitavo vrijeme uz mene i na raspolaganju; puno to znači u ovako teškim trenucima za mene”, završio je Ademi.


Komentari