EGZODUS MLADIH IGRAČA: Nakon Brekala Dinamo napustio još jedan izvanserijski talent (FOTO)

Facebook

Nije trebalo tražiti predugo potvrdu da odlazi jer je mladi napadač već objavio na svojemu Instagramu oproštajno pismo.

Iako je na glasu kao “tvornica” mladih i talentrianih igrača, Dinamo sve češće ostaje upravo bez tih mladih i talentiranih igrača. Imali smo u prošlosti slučajeva kao što su Halilović, Brodić, Murić, Jedvaj, nedavno je iz kluba otišao i Brekalo, a naveliko se govori i o odlasku Kalaice. No, ako je vjerovati poljskim medijima Dinamo je već ostao bez mladog i perspektivnog napadača Sandra Kulenovića.

Nije trebalo tražiti predugo potvrdu da odlazi jer je 16-godišnji Sandro već objavio na svojemu Instagramu oproštajno pismo.

Oproštajno pismo Sandra Kulenovića

“Kao mali sanjao sam o tome kako bih jednog dana mogao postati nogometaš, dan danas i dalje živim taj san, slijedim ga i ne odustajem od njega.. Prelijepih 8 godina u fenomenalnom, usudio bih se reći najboljem klubu sa ovih naših prostora, je iza mene. Naučio sam puno toga, prošao sam sve moguće, od nezaboravnih i fenomenalih utakmica do onih loših i sramotnih, od smijeha, veselja i pjesme do tuge i plača. Zabijao sam protiv Barcelone, Real Madrida, Inter Milana, Fenerbahcea i mnogih drugih velikih klubova protiv kojih smo odnosili puni plijen. S ponosom sam nosio sveti dres i svaku utakmicu ginuo za njega. Prošao sam sve moguće sa ovom nevjerojatnom momčadi i zahvalan sam Bogu radi toga. Želio bi se zahvaliti svima pogotovo momčadi koja je uvijek bila tu, trenerima koji su vjerovali u mene kada me nije išlo i tjerali me da bih postao još bolji. Svima želim sreću i želio bih im iskreno da uspiju jer zaslužuju to. Svemu jednom dođe kraj pa eto i ovome, kažu prva ljubav se ne zaboravlja pa tako ja ovaj klub neću nikada zaboraviti. Nikad zbogom, samo doviđenja! S ponosom zauvijek plavi.”

Instagram
Instagram

Izvanserijski talent

Mladi Kulenović trebao bi preći u redove poljskog prvoligaša Legije, a na tu opciju odlučio se zbog veće mogućnosti da u skorijoj budućnosti dobije priliku zaigrati u prvoj momčadi. Kako ne bi bilo zabune, Kulenović je izvanserijski talent, a to dokazuje i njegov učinak ove sezone.

U 27 nastupa za Dinamo zabio je 22 pogotka i upisao 11 asistencija, isto tako naglasiti treba kako je Sandro član U-17 reprezentacije Hrvatske.

Nažalost po Dinamo, sav trud i ulaganje u Kulenovića, neće se baš previše isplatiti jer mu ugovor istječe 15. lipnja, a to znači kako će Modri još jednom izgubiti igrača za “kikiriki”.


Komentari