DVOSTRUKA MJERILA U DINAMU: Nećete vjerovati koliku kaznu je zaradio Ježina

Facebook

Naravno, bilo je za očekivati kako će ga Dinamo sankcionirati, ali nije se očekivala drastična kazna jer je vratar o svome trošku morao doputovati u London i gledati utakmicu s tribina, a njegovo mjesto zauzeo je Mikulić.

Taman kad je ugledao danje svjetlo ili u prijevodu počeo dobivati šanse na vratima Dinama, Antonijo Ježina napravio je gaf i slučajno prespavao put u London na utakmicu s Arsenalom u prošlom kolu Lige prvaka. Naravno, bilo je za očekivati kako će ga Dinamo sankcionirati, ali nije se očekivala drastična kazna jer je vratar o svome trošku morao doputovati u London i gledati utakmicu s tribina, a njegovo mjesto zauzeo je Mikulić.

No, Modri su odlučili Ježinu kazniti isto kao i Ćorića s 10 tisuća eura. Ovo se jedino može tumačiti tako da Dinamo ima dvostruka mjerila. Ježina nije niti prvi niti zadnji igrač koji je prespavao, zaspao ili zakasnio na posao i suludo je uopće kažnjavati ga novčano zbog toga. Ionako ne bi branio u Londonu, a čak i da je branio sumnjamo da bi spriječio katastrofu. Zamislite samo da se vama to dogodi kada zakasnite na posao.

Cijeli ovaj slučaj možemo gledati i iz drugog kuta. Kako to da je Ćorić, koji je napravio grešku koja se ne prašta javno istupivši u medije bez dozvole kluba i iznjevši svu prljavštinu na vidjelo, kažnjen s istom cifrom kao i netko tko je slučajno zaspao na avion? Odgovor je jednostavan Ćorić je zlatna koka, a Ježina rezervni vratar. Realno, Ćorić bi zbog takvoga istupa u bilo kojem renomiranom klubu dobio “pedalu” ili drastičnu kaznu i “hlađenje” u trajanju od nekoliko utakmica, a u najgorem slučaju klub bi mu pokazao vrata. Kako god da protumačite odluku Dinama da sankcionira Ježinu zbog ovako minornog prekršaja, dolazi vam na isto. Postoje dvostruki standardi i Dinamo ih njeguje.

>>> BBB-ovci pokorili Emirates: ATMOSFERA JE BILA SPEKTAKULARNA (VIDEO)

>>> BBB-ovci najavili revoluciju: ‘SVOJU BORBU SELIMO NA ULICE, IMAT ĆETE NAS ZA VRATOM’

>>> KRAJ PAKLENE ERE ZA NAVIJAČE DINAMA! BBB-ovci poručuju: ‘Vraćamo se tamo gdje pripadamo!’


Komentari