Dva bivša Dinamovca i službeno predstavljena u Legiji

Eduardo da Silva i Domagoj Antolić novi su igrači Legije iz Varšave.

Danas je bivši Dinamov dvojac i službeno predstavljen kao pojačanje poljskog prvaka. Za razliku od Antolića koji je već u utorak riješio sve oko prelaska, Eduardo je morao pričekati liječnički pregled koji je bez problema prošao.

“Znao sam puno o Legiji. Riječ je o velikom klubu, najboljem u Poljskoj, poštovanom u Europi. Momčad koja može iznenaditi u Europi u budućnosti i ima velike ambicije. Želim nastaviti igrati na visokom nivou, osvajati trofeje. Volio bih da izborimo Ligu prvaka ili Europsku ligu. To su mi ambicije s Legijom”, kazao je Eduardo nakon dogovora suradnje.

Poljski klub predstavio je Eduarda kao igrača koji je u 62 utakmice za Hrvatsku postigao 29 golova, a u Ligi prvaka je u 32 nastupa upisao 9 golova. Nije Eduardo slučajno završio u Legiji, jer tamo je trener svima dobro poznati Romeo Jozak.

“Poznajem Eduarda od njegove 15 godine i nemam dvojbe da ga ozljeda u Arsenalu nije spriječila, zahvaljujući njegovom velikom talentu i brazilskoj strasti kombiniranoj s europskim mentalitetom, on bi bio jedan od najboljih napadača na svijetu. On je i dalje nogometaš s enormnim vještinama. Vjerujem da će njegovo iskustvo i glad za golovima biti od velike pomoći Legiji, a igrač svjetske klase će postati uzor za mlade nogometaše u prvoj momčadi i akademiji”, kazao je Jozak.


Komentari