DUDU, SRETAN TI ROĐENDAN! Zbog ovih golova zauvijek ćemo ga pamtiti (VIDEO)

Facebook

Eduardo da Silva danas je napunio 33. godine.

Kao da je jučer bilo neki će se prisjetiti mršavog tamnoputog Brazilca s malo prevelikim plavim dresom kako zadaje glavobolje obrambenim igračima. Malo tko je na početku njegove karijere vjerovao kako će Eduardo da Silva biti jedan od ponajboljih napadača Dinama, a kamoli da će žariti i paliti po svjetskim klubovima i reprezentaciji. No, sudbina je od Duda napravila veliku zvijezdu.

Trpao je Eduardo u HNL-u, Premiershipu, brazilskoj Serie A, ukrajinskoj Premier ligi, nacionalnim kupovima i reprezentaciji, bio je omiljen kod mnogih trenera zbog svoje blage i staložene naravi i velike predanosti na treninzima. Dudu je u svojoj dosadašnjoj karijeri zabio ukupno 96 golova u 262 utakmice za klubove (Dinamo, Arsenal, Shakhtar i Flamengo), a 29 golova u 62 utakmice zabio je za reprezentaciju Hrvatske. No, osim što je vrstan strijelac, Dudu je u karijeri upisao čak 43 asistencije za klubove i pet za repku.

Ovom prilikom nećemo se prisjećati loših trenutaka iz života Eduarda, kao što su lom noge i spor sa Zdravkom Mamićem, ipak čovjek slavi rođendan, a prisjetit ćemo se svih najljepših trenutaka i golova iz Duduove dosadašnje karijere. Eduardu želimo puno uspjeha u životu i još mnogo utakmica, golova i asistencija.

Uživajte u golovima Eduarda!


Komentari