DRASTIČNE PROMJENE NA ARIJANU ADEMIJU: Njegov izraz lica otkrio nam je nešto jako tužno (FOTO)

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Pred njim su duge četiri godine suspenzije, a ovaj klub, koji usput ima vrlo dobru infrastrukturu i igra, za amaterskog četvrtoligaša, vrlo dobar i konkretan nogomet, mogao bi Ademija održati u dobroj natjecateljskoj formi.

Nakon mjeseci navlačenja s komisijama i slušanja kako je njegova karijera gotova i kako bi mu valjalo početi raditi nešto drugo, Arijan Ademi pronašao je novu sredinu u kojoj će moći nastaviti igrati nogomet. Iako je to tek mali zagrebački klub koji igra 4. ligu, Ademiju bi malena Kustošija mogla bit spasonosna za karijeru. Pred njim su duge četiri godine suspenzije, a ovaj klub, koji usput ima vrlo dobru infrastrukturu i igra, za amaterskog četvrtoligaša, vrlo dobar i konkretan nogomet, mogao bi Ademija održati u dobroj natjecateljskoj formi.

No, vratimo se na ono što nas je zapravo malo i rastužilo. Ademi je i sam govorio kako se proteklih mjeseci jako napatio i kako mu se svijet srušio. Kako je razmišljao o nogometnoj mirovini i pomišljao da počne raditi nešto drugo. Nije se baš pojavljivao u javnosti, točnije u medijima, a izjave na temu suspenzije tako i tako nije smio davati, pa je nažalost nakratko zaboravljen od svih. Sve je to ostavilo itekakvog traga na makedonskom veznjaku, a to najbolje govore fotografije s posljednjeg treninga Kustošija na kojoj smo ga jedva prepoznali.

Ademi je, iako je napokon našao novu sredinu, izgledao nekako tužno, iscrpljeno i izmučeno, ali ne od treninga već od svega što mu se događalo posljednjih mjeseci. Vjerojatno mu je teško palo i to što se do jučer pripremao za Hajduk, Rijeku pa čak i velike europske klubova kao Arsenal, a danas se mora pripremati za međužupanijsku ligu i klubove kao što su Savski Marof, Ponikve, ZET i Zelina.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

No, vjerojatno sama pomisao da će opet smjeti igrati nogomet, pa makar i u 4. ligi Arijanu je izmamila osmjeh na lice. Što nam ipak govori da je on jedan od onih igrača koji istinski uživaju igrati ovu igru. Valja pridodati kako se Ademi, barem u srcu, nije oprsotio od Dinama, a to nam govori činjenica da je trenirao Dinamovom dresu.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Photo: Luka Stanzl/PIXSELL


Komentari