‘DOMAĆI’ EL CLASICO: Na Bernabeuu četvorica Hrvata (VIDEO)

Facebook

Utakmica se igra u subotu 21. studenoga, na stadionu Real Madrida, s početkom u 18 i 15, a nadamo se kako će priliku za dokazivanjem dobiti Rakitić, Modrić i Kovačić.

Bit će ovo posebno zanimljiv El Clasico. Dobro, svaki je zanimljiv, ali nama će ovo biti prava poslastica jer će trojica naših ponajboljih veznjaka doprinositi svojom igrom. S jedne strane imamo Rakitića koji će braniti boje Barcelone, dok će s druge strane, na strani Galacticosa, vjerojatno dobiti priliku Modrić i od ove godine novi hrvatski član Reala, Mateo Kovačić.

No, utakmicu će svojim prisutstvom uveličati i još jedan Hrvat, a riječ je o Anti Čačiću. On je odlučio kako bi valjalo iz prve ruke pratiti igre naših najboljih veznjaka. Nadamo se kako će sva trojica zaigrati u sutra i pokazati svoju kvalitetu u vjerojatno najpoznatijem derbiju na svijetu.

“Imamo jedinstvenu priliku vidjeti tri hrvatska reprezentativca u najvećoj klupskoj utakmici na svijetu. Veseli me što se na vrijeme oporavio Rakitić koji je važna karika u Barceloni, a Luka je već duže vremena jedan od ključnih igrača Reala. I Mateo je tu, nadam se da će dobiti prigodu na terenu biti dio ovog spektakla. Kao izbornik mogu biti sretan što imamo trojicu igrača na takvoj utakmici, svi smo ponosni na tu činjenicu i želim im da predstave hrvatski nogomet u najljepšem svjetlu”, kazao je Čačić.

>>> MAMIĆEVIZMI KOJI SU NAS ŠOKIRALI: Sva ‘kulturna’ ostavština Zdravka Mamića (VIDEO)


Komentari