GDJE JE NESTAO DEJAN LOVREN? Repka se sprema za Europsko, a nećete vjerovati čim se bavi (FOTO)

Facebook

Otkako je izbačen iz reprezentacije zbog svađe s trenerom Čačićem, Lovrenu se izgubio svaki trag, no, ipak je pronađen, a nećete vjerovati gdje…

Hrvatska nogometna vrsta uspješno je završila pripremni ciklus uoči Europskog prvenstva u Francuskoj, jedva svladavši Moldaviju i demoliravši amatere iz San Marina. No, repka je ove godine mršavija za jedno zvučno ime. Kako je zbog incidenta s Čačiće, Dejan Lovren, do daljnjega izbačen iz reprezentacije, tako je on izgleda olako prihvatio tu odluku i nastavio živjeti svojim životom kao da se ništa nije dogodilo.

Ipak nije se za njega čulo još otkako je završio Premiership, pa smo se već zabrinuli gdje je to nestao ponajbolji hrvatski stoper. I evo ga, tu je u blizini Zagreba, odnosno u Karlovcu i vjerovali ili ne, igra tenis. Lovren je snimljen na teniskom terenu Teniskog kluba Karlovac u Vrbanićevom perivoju, prenosi KAportal.

IZVOR: KAPORTAL
IZVOR: KAPORTAL

Podsjetimo, Lovren je inače rođen u BiH u Kraljevoj Sutjesci, ali je kao prognanik prvo završio u Njemačkoj, da bi na kraju kao dijete s obitelji došao u Karlovac, gdje je završio osnovnu školu, da bi nakon toga preselio u Zagreb gdje je počela priča s Dinamom. Čini se da mu je Karlovac ipak prirastao srcu jer se Dejan i godinama kasnije očito rado vraća u Karlovac.


Komentari