DOK NEMA MAČKE MIŠEVI KOLO VODE: Zoran Mamić otkrio tko će voditi klub dok nema Zdravka!

Facebook

Kako Zdravko Mamić ne smije doći ni blizu svoje “prćije” svi se pitaju kako će klub funkcionirati i tko će voditi posao u buduće. Zoran Mamić se osvrnuo i na tu situaciju.

Zoran Mamić održao je zaključni Urbi et orbi za 2015., u kojem se osvrnuo na tešku godinu koja je potresla njegovu obitelj, ali iskoristio je priliku kako bi čestitao svojim igračima i obznanio kako će dalje funkcionirati klub bez El Jefea.

“Čestitam momčadi na jesenskom naslovu prvaka i na kalendarski fantastičnoj godini. Osvojili smo duplu krunu u svibnju, igrali smo Ligu prvaka, postali jesenski prvaci, juniori su prošli grupu UEFA Youth league, reprezentacija se plasirala na Svjetsko prvenstvo. Bilo je puno lijepih trenutaka i to me veseli. Ne bih ulazio u detaljnu analizu utakmica jer mi je puna kapa nogometa za neko vrijeme”, kaže trener Modrih.

Nema konkretnih ponuda za igrače

Ovo je bila posljednja utakmica Modrih u prvom dijelu sezone, a nakon osvajanja jesenske titule prvaka pred igračima Dinama zasluženi je odmor. To ujedno znači da stiže i zimski prijelazni rok, a Mamić tvrdi kako ponuda još uvijek nema. “Dobili smo jednu konkretnu ponudu za Pinta, odbili smo taj klub i to je to. Ne bih govorio o imenu kluba o kojem se radi jer ne bi bilo korektno. Upiti i šuškanja o nekim igračima postoje, ali nemamo ništa konkretno i vjerujem da neće biti velikog prometa tijekom zimske pauze. Ne razmišljamo, stav kluba je da nema prodaje, ali ako dođe nešto konkretno i nemoralno spremni smo razgovarati”, kaže Mamić.

Teško je očekivati kako do prodaje neće doći s obzirom da je Dinamo ispao iz Lige prvaka, a nije se plasirao ni u Euro ligu, a neki igrači Modrih možda su već i prerasli HNL, pa je realno očekivati kako će ih nekolicina napustiti klub.

>>> DINAMO DOGODINE OSTAJE BEZ POLA MOMČADI: Nevjerojatno je tko bi sve mogao napustiti Maksimir (FOTO)

Tko će voditi Dinamo dok nema Zdravka?

Kako Zdravko Mamić ne smije doći ni blizu svoje “prćije” svi se pitaju kako će klub funkcionirati i tko će voditi posao u buduće. Zoran Mamić se osvrnuo i na tu situaciju. “Neće biti problema zbog toga što Zdravko ne smije obnašati svoju funkciju u klubu. Ima dovoljno ljudi, glavni direktor Svetina, predsjednik Barišić, ja, ima nas dosta. Naš je stav da ne želimo razmišljati o prodaji iako to može biti plus/minus jedno ili dva imena u ovom prijelaznom roku”, kaže Mamić.

Što se tiče komuminkacije sa Zdravkom, a on prema sudskom nalogu ne smije komunicirati sa svjedocima, što bi značilo gotovo s cijelim klubom, Zoran Mamić tvrdi kako Dinamo zbog toga neće patiti i da će njegov brat uskoro dobiti dozvolu za komuniciranjem. “Mislim da neće biti nikakvog stresa u komunikaciji ili predstavljanju kluba zbog toga što Zdravko nije tu. Znamo njegovu važnost za klub i nadam se da ću ubrzo dobiti dozvolu da smijemo komunicirati. Morat ću dati iskaz, uzet ću blagodat obitelji da me skinu s liste svjedoka i da možemo normalno komunicirati. Nadam se da će to biti brzo”, završio je trener Modrih.


Komentari