DOIGRAVANJA JUNIORSKE LIGE PRVAKA GOTOVO: Evo tko su potencijalni protivnici Dinama!

Facebook

Ponedjeljak je rezerviran za ždrijeb juniorske Lige prvaka, a mogući protivnici su izuzetno opasni.

Doigravanje juniorske Lige prvaka je završeno i sada su poznati svi sudionici nastavka natjecanja. Dinamo je svoje mjesto među najboljima u šesnaestini finala osigurao još u skupini u kojoj su odigrali senzacionalno, završili prvi i za sobom ostavili Bayern, Arsenal i Olympiacos.

Posljednjih dana kompletirano je doigravanje u kojem su se spojile drugoplasirane momčadi natjecanja po skupinama s onima koji su prošli nokaut fazu prvog kruga tog natjecanja. U doigravanju su se tako našle momčadi koje su prve u svojim državama kao i one koje nisu automatski prošle plasmanom A momčadi u elitno natjecanje.

 

U skupinu drugoplasiranih igrale su juniorske momčadi Real Madrida, Altetico Madrida, Seville, Valencie, Rome, Kijeva, CSKA Moskve i Arsenala, a snage su odmjerili s Anderlechtom, Pribramom, Ajaxom, Celticom, Salzburgom, Elfsborgom, Middlesbrougom i Midtjyllandom.

U doigravanju se igrala samo jedna utakmica, a bilo je tu iznenađujućih rezultata. 

Odmah valja naglasiti veliko slavlje Anderlechta nad Arsenalom, Pribrama nad CSKA Moskvom i Midtjyllanda nad Atleticom.

Rezultati play-off faze:  Ajax – Sevilla 3:1, Pribram – CSKA Moskva 5:4 na penale (2:2), Salzburg – Roma 0:4, Anderlecht – Arsenal 2:0, Celtic – Valencia na penale 3:4 (1:1), Elfsborg – Real Madrid 1:3, Middlesbroguh – Dinamo Kijev 5:0, Midtjylland – Atletico Madrid na penale 5:4 (4:4).

Mladi Dinamovci Marija Cvitanovića tako bi mogli biti ždrijebani sa: Realom, Romom, Ajaxom, Valencijom, Anderlechtom, Pribramom, Midtjyllandom i Middlesbrougom.

Osim Dinama, na strani pobjednika skupina nalaze se još i Man City, Lyon, PSG, Chelsea, Barcelona i Benfica.

Ždrijeb se održava u ponedjeljak 15. veljače u Nyonu kada će se određivati i domaćini. Nastavak se također igra na jednu utakmicu, a završi li izjednačeno pobjednik će se tražiti odmah preko jedanaesteraca.


Komentari