DOBRE VIJESTI IZ REDOVA VATRENIH! Šime Vrsaljko otkrio ono što smo dugo čekali: ‘Sretan sam’

Foto: Instagram/Šime Vrsaljko

I to se napokon dogodilo. Šime Vrsaljko otkrio je veliku vijest.

Spreman je za priključivanje momčadi Atletico Madrida nakon puno problema s ozlijeđenim koljenom, a između tih muka, još ga je pogodio i boravak u obveznoj samoizolaciji nakon što je bio zaražen koronavirusom.

Vrsaljko je to otkrio u razgovoru za Sportske novosti, ističući da će sa suigračima u dresu Atletica ponovno moći raditi od ovog petka.

“Osjećam se dobro već više dana i treninga, ali nisam htio još likovati. Tih devet dana, pa do ovog ponedjeljka, puhao sam i na hladno. No, sada kada smo odradili nekoliko najjačih testova u kampu i sve je prošlo u najboljem u redu, mogu ustvrditi da sam sretan”, rekao je Vrsaljko.

Prvi puta nakon skoro četiri godine radio sam baš sve što može maksimalno opteretiti koljeno i nema ni minimalne boli. To je fantastičan osjećaj, fantastičan’, dodao je hrvatski reprezentativac, koji je za Vatrene posljednji put igrao preklani.

Potencijalni povratak 10. prosinca

“Taj testni trening prošao je baš kao nekad. Radio sam sve pod punim intenzitetom, što donedavno nisam nikako mogao. Znate, igrač najbolje osjeća svoje tijelo i njegove signale. Ovo je doista prvi put da sam ono top osjećaja da je to to. Osjećam onu staru snagu i moć koja me krasila. To je izvanredno”, istaknuo je Vrsaljko.

Kada bi se mogao dogoditi povratak utakmicama? Sportske donose informaciju da je potencijalni povratak planiran oko 10. prosinca. Vrsaljko je za sada još uvijek u fazi u kojoj će trebati postupno hvatati formu i za to će trebati proći još neko vrijeme, no važni prvi koraci su već tu.

“To će struka dozirati. Mene nikad nije bilo strah ničega. Okej, opreznije ću krenuti jer je to mudrije, pogotovo nakon svega što sam prošao. No, kako sam se prije onako šepav brzo napunio energijom, onda bi sada trebalo ići i brže. Najvažnije je da sam klinički riješio probleme, snaga će doći brzo”, opisao je Vrsaljko trenutni osjećaj koji je nakon puno muka konačno jako dobar.


Komentari