DJEVOJKA RAZBJESNILA CIJELU HRVATSKU: Na Dinamovu utakmicu došla u majici srpskog kluba (FOTO)

Djevojka nije ni svjesna kakvu si je neugodnost mogla stvoriti.

Utakmici drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Vardara na Maksimiru, prisustvovala je i Jelena Polić, inače vatrena navijačica beogradskog kluba Rad i potpredsjednica ženskog kluba Rad. Iako se isprva tu ništa ne čini spornim, ono što je odjeknulo čitavom regijom jest činjenica da je Jelena utakmicu gledala u majici s obilježjima beogradskog kluba. Nije trebalo dugo da o tome počnu pričati svi, od medija pa do društvenih mreža jer je i dan danas animozitet, odnosno, rivalstvo između zagrebačkih i beogradskih klubova, itekako jak.

Glavno je pitanje zašto je Jelena uopće došla na Maksimir u dresu ‘zabranjenog’ kluba i je li joj uopće palo napamet da si je mogla stvoriti poprilično velike neugodnosti s jednim dijelom prisutnih?

jelena-polic487

Jelena je na koncu ipak ponudila odgovor na pitanje koje je šokiralo i Hrvate i Srbe, a oglasila se preko Facebooka.

“Onoj grupi ljudi tzv. neostvarenoj nogometnoj masi, koja analizira moj dolazak u Hrvatsku šaljem tople pozdrave iz Zagreba, uz konstataciju da se ovdje za Rad itekako zna, s naglaskom da mi Zvezdin i Partizanov dres niti malo nije potreban za eksperimente…. Poanta slike je promocija kluba u svakom trenutku, na svakoj lokaciji, u bilo kojem gradu. Kada je Rad u pitanju, sa mnom je sve moguće”, poručila je Jelena.

Bilo kako bilo, ovo je bio itekako riskantan potez koji je na svu sreću prošao bez incidenata, ali savjetuje se srpskim navijačima da se suzdrže od promoviranja svojih klubova na Hrvatskim stadionima, osim kada se ne igraju ogledi srpskih i hrvatskih klubova te, naravno, hrvatskim navijačima da isto čine u Srbiji. Jelena je sada uspjela promovirati svoj klub, ali jednako tako je mogla doživjeti i silnu neugodnost, ako ne i nešto gore.


Komentari