DIO HULIGANA UHVAĆEN: Sudit će im se za terorizam, slijedi drakonska zatvorska kazna! (FOTO)

Facebook

Iz hrvatske policije su potvrdili kako je dio huligana uhićen, ali kako se za većim dijelom još uvijek traga.

Društvenim mrežama kruži informacija kako je jedan dio huligana koji su prouzročili tučnjavu, palili baklje i bacili topovski udar, koji je ozlijedio vatrogasca koji ga je pokušao ukloniti s terena, uhićen. Kako pišu na Facebook stranici “Nogometne vijesti”, francuski mediji tvrde kako je njih 28 uhapšeno zbog napada na vatrogasce, a prijeti im suđenje po franscuskim zakonima.

To bi značilo kako huligani mogu dobiti zatvrosku kaznu u visini od 20 godina, a mogu biti optuženi i za terorizam.

“Po zadnjim vijestima (francuske novine) guba sa tribina je pohapšena, 28 njih, i zbog napada na vatrogasca bit će im suđeno po francuskim zakonima, na francuskom sudu, prijete im kazne i do 20 godina jer će biti optuženi praktično za terorizam. To je to!!!!!!! Ne vraćajte stoku u Hrvatsku”, stoji na Facebook stranici “Nogometne vijesti”.

Iz hrvatske policije su potvrdili kako je dio huligana uhićen, ali kako se za većim dijelom još uvijek traga. One koje ne uhiti francuska policija, uhitit će hrvatska policija, naravno ako ih prepozna, na graničnim prijelazima. Graničnim prijelazima već su ustupljeni podatci o svim prepoznatim huliganima.

>>> NAVIJAČ U POTPUNOSTI UNIŠTIO HULIGANE: Provjerite što im je napravio nakon utakmice (FOTO)

>>> ON JE RAZLOG DIVLJANJA HULIGANA?! Pogledajte tko je cijelo vrijeme dobacivao Čaćiću! (FOTO)

Komentari