Dinamovi mlađi pioniri osvojili ‘Children Champions Cup’

facebook/gnk dinamo

Mlađi pioniri Dinama predvođeni trenerom Fabijanom Komljenovićem osvojili su Lukoilov turnir ”Children Champions Cup” uz stopostotni učinak, upisali su četiri vrijedne pobjede, sačuvali svoju mrežu netaknutom i zasluženo osigurali put u Moskvu na glavni turnir. 

Na zagrebačkom izdanju Lukoil turnira koji se istovremeno odigrava u Turskoj i Bugarskoj sudjelovali su domaćin turnira Dinamo te Lokomotiva (Hrvatska), Sturm (Austrija), Maribor (Slovenija) i Lokomotiv (Rusija).

“Čestitam svojim igračima na zlatu! Odlična ideja i organizacija turnira koji promovira borbu protiv rasizma, koji treba iskorijeniti iz svih struktura. Pohvala i svim ljudima koji su radili na turniru. Pokazali smo da smo najbolji, prezentirali smo našu školu na najbolji način i dokazali smo da je jedna od najboljih škola u Europi. Bit ćemo jedna momčad od pet sudionika velikog finalnog turnira u Moskvi i sad pomičemo granice prema van. Očekivanje je prvo mjesto u Moskvi”, optimističan je trener Komljenović.

Igrači Dinama pokazali su kvalitetu u sve četiri utakmice, lijepo su se zabavili tijekom turnira, družili s drugim momčadima i na kraju proslavili osvajanje zlata. “Presretni smo jer smo pokazali da smo najbolji i sad nam je cilj pobjeda u Moskvi”, poručio je najbolji igrač Dinama Bartol Barišić.

Dinamo je redom upisao pobjede 1:0 protiv Sturma, 1:0 protiv zagrebačke Lokomotive, zatim 6:0 protiv Maribora i na kraju 3:0 protiv moskovskog Lokomotiva!

Dinamovi mlađi pioniri: Zadro, Evačić, Brekalo, Novak, Jerbić, Gracin, Duvnjak, Barišić, MIhalić, Razum, Ivančin, Crnac, Gelo, Romac, Kačavenda, Lisica


Komentari