Dinamova legenda doživjela je poniženje od bivšega kluba

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

“Na žalost, i ova je gesta dokaz kako klub slabo vodi računa o svojim zaslužnim igračima. Znate, neki od njih nemaju ni za jesti, ali oni nikoga u Dinamo očito više ne zanimaju.”

Legendarni Dinamov nogometaš iz 60-tih godina Branko Gračanin odlučio se na neočekivan potez: vraća Dinamu svoju godišnju ulaznicu i ne želi više dolaziti na utakmice plavih, piše Večernji list.

“Nedavno sam (19. listopada, nap.a) proslavio 75. rođendan. GNK Dinamo tom mi je prigodom posalo čestitku s likom kapetana Ademija, što je zaista lijepa gesta. međutim, u istoj koverti poslalo su mi i nekakav kupon s popustima u jednom dućanu sportske opreme, što me povrijedilo i kao čovjeka, i kao nogometaša s tristotinjak nastupa za Dinamo. To je zaista ponižavajuće” kazao je razočarani Gračanin i dodao:

“Na žalost, i ova je gesta dokaz kako klub slabo vodi računa o svojim zaslužnim igračima. Znate, neki od njih nemaju ni za jesti, ali oni nikoga u Dinamo očito više ne zanimaju. Ja Dinamo volim, umrijet ću kao dinamovac, ali na njihove utakmice više ne idem.”


Komentari