DINAMOV ZLATNI DVOJAC NA METI NAPOLIJA: Idu u paketu i to za pravo malo bogatstvo

Facebook

Napoli se uključio u utrku veliku utrku za Dinamovim talentima, ponuda je više nego izdašna.

Ako je vjerovati talijanskim medijima, talijanski doprvak Napoli uključio se u veliku utrku, zajedno s Interom, Milanom i Juventusom, za talentiranog krilnog igrača Dinama i hrvatske reprezentacije, Marka Pjacu. No, do sada se špekuliralo samo o Pjaci, ali ovoga puta riječ je o paketu u kojem bi zajedno s njime trebao doći i imenjak mu, Marko Rog.

Premda se proširila priča kako je Pjaca već jednom nogom u Interu, on je to demantirao, pa se utrka očekivano nastavila. Valja istaknuti kako bi duo Pjaca-Rog trebao preći u Napoli za sveukupno 35 milijuna eura. Pjaca bi prema dosad viđenim ponudama trebao stajati oko 20 milijuna, što znači, da je za Roga vjerojatno ponuđeno 15 milijuna. Sportitalia navodi kako su iz Napolija već kontaktirali Dinamo vezano uz dvostruki transfer.

Za Pjacu sveopći interes vlada već neko vrijeme, odnosno gotovo cijelu prošlu sezonu, dok je za Rogom interes porastao nakon što ga je Čačić pozvao na Euro i dao mu 80-ak minuta u utakmici sa Španjolskom, koju je dobro odradio. Hoće li se ovaj unosni transfer realizirati ili će neki klub doći s novom, još bogatijom ponudom vidjet ćemo uskoro. No, jedno je sigurno, dvojac je na izlaznim vratima.


Komentari