DINAMO ŽESTOKO ODGOVORIO MAROFU: ‘Mi smo dogovorili utakmicu, a vi ste ju otkazali!’ (FOTO)

Screenshot/gnkdinamo.hr

Kako je NK Savski Marof javno prikazao dopis Bayerna u kojem ih Bavarci kurtoazno odbijaju, tako su i Modri javno prikazali svoj odgovor Marofu.

Dan nakon što je NK Savski Marof objelodanio kako je njihov dopis, u kojem pozivaju Dinamo i Hajduk na prijateljsku utakmicu povodom 90. rođendana, u potpunosti izignoriran, a da se čak Bayern Munchen udostojio odgovoriti, oglasio se i Dinamo s potpuno drugačijom pričom. Kako je Marof javno prikazao dopis Bayerna u kojem ih Bavarci kurtoazno odbijaju, tako su i Modri javno prikazali svoj odgovor Marofu.

Naime, kako stoji u odgovoru, Dinamo je pristao na prijateljsku utakmicu koja se trebala odigrati 19. svibnja ove godine, a dokument je osobno potpisao Zoran Mamić. Štoviše, kažu kako je Marof otkazao utakmicu jer se nisu stigli organitirati i to dan uoči utakmice. Iz kluba su u najmanju ruku izrazili ogorčenost ovakvim istupom i službeno opovrgnuli tvrdnje Marofa.

>>> BAVARCI POKAZALI VELIČINU: HNS, Dinamo i Hajduk ih ignorirali, ali Bayern nije (FOTO)

Službeno priopćenje Dinama:

“Nastavno na medijske napise u vezi navodnog ignoriranja poziva od strane NK Savski Marof malo je reći da smo šokirani neistinom koja je prezentirana našim navijačima i javnosti. Naime, ne samo da je GNK Dinamo, kako i dolikuje najvećem hrvatskom klubu, odgovorio na primljeni poziv već smo dogovorili i odigravanje utakmice koju su čelni ljudi Savskog Marofa otkazali – dan prije odigravanja!

Čim smo primili poziv da dođemo uveličati rođendansku proslavu NK Savski Marof kontaktirali smo ih i dogovorili odigravanje utakmice u prvom idućem slobodnom terminu. Kao što se jasno vidi u priloženom dokumentu, 31. ožujka naš trener i sportski direktor Zoran Mamić potpisao je službeni dopis koji je poslan u NK Savski Marof kojim se potvrđuje odigravanje utakmice između domaćina i naše druge momčadi 19. svibnja iste godine.

Dan uoči odigravanja utakmice, 18. svibnja, primili smo mail u kojem su iz NK Savski Marof poručili kako je “došlo do nesporazuma”, “nisu se stigli organizirati” i utakmica je otkazana. Nakon toga je prestala je komunikacija između klubova. Barem što se tiče odigravanja prijateljske utakmice; ne i zamolbe za donacijama od strane NK Savski Marof.

U svakom slučaju, svjesni smo da je svima lakše doći u medije preko Dinama, ali neke granice bi ipak trebale postojati”, priopćili su iz Dinama.

Dopis Dinamo – Savski Marof:

gnkdinamozagreb.hr
gnkdinamozagreb.hr

 


Komentari