DINAMO ZAMALO OSTAO BEZ TROJICE: Transferi najvrjednijih igrača propali u zadnjim trenutcima!

Facebook

Na svu sreću dvojica su za sada sigurna, no, treći još uvijek može otići.

Prema pisanju talijanskih medija Milan je bio na pragu dovođenja Dinamova mladog dvojca, u igri su bili ofenzivni vezni Ante Ćorić i stoper Vinko Soldo. Njih dvojica već su duže vrijeme na radaru Rossonera, kako je jučer bio zadnji dan zimskog prijelaznog roka počelo se naveliko špekulirati o odlasku mladog dvojca. Obojica su trenutno na pripremama u Španjolskoj La Mangi, isto tako Soldo je nedavno potpisao profesionalni ugovor s Modrima, a Ćorić se izmirio s Mamićem i obećao kako će ostati u Dinamu do daljnjeg.

Obojica su na sreću Dinama ostala u klubu, a sve glasine opovrgnuo je Ćorić na svojem Facebook profilu. “Zbog medijskih špekulacija oko navodnog transfera ovim putem obavještvamo sve naše drage prijatelje i navijače da Ante kako je i rekao do daljnjeg ostaje u Dinamu. Lijep pozdrav iz Španjolske. Pripreme u toku”, kazao je Ćorić.

Osim njih dvojice još je jedan vrlo važan igrač zamalo napustio klub, a riječ je o Čileancu Angelu Henriquezu. Napadač koji je odigrao svega 20-ak minuta protiv CSKA Moskve na pripremama, uspio je oduševiti pa su Rusi poslali prvu ponudu. No, Dinamo ju je odbio, ali Rusi nemaju namjeru odustati. Valja napomenuti kako Rusima nije istekao prijelazi rok, a istječe im tek krajem veljače, točnije 26. veljače, tako da bi se ovaj transfer, naravno ako Dinamo ne ostane dosljedan, mogao i realizirati.

Komentari