U DINAMO STIGLA PONUDA ZA TALENTIRANOG 15-GODIŠNJAKA: Mamići donijeli ekspresnu odluku

Facebook

Ne samo što već imamo 15-godišnjaka koji je proglašen novom zvijezdom, već je taj isti mladić dobio i prvu ponudu stranog kluba.

Eto, taman što smo rekli zbogom mladom Josipu Brekalu koji je spakirao kofere i uputio se prema Wolfsburgu za basnoslovnu cifru od 10 milijuna eura, Dinamo već ima njegovog nasljednika. Možda zvuči malo nategnuto da igrač koji je odigrao desetak utakmica za seniore Dinama ima nasljednika, ali mora se nekoga gurnuti u vatru. E pa u vatru se tako gurnulo 15-godišnjeg Antonija Marina. Dinamov kadet već je proglašen Brekalovim nasljednikom, a Brekalo je pak trebao nasljediti Pjacu, zamršeno je to s nasljednicima u Dinamu kada nasljednik ode prije onog kojeg je trebao naslijediti, ali to je Dinamo.

No, ne samo što već imamo 15-godišnjaka koji je proglašen novom zvijezdom, već je taj isti mladić dobio i prvu ponudu stranog kluba. Kako pišu Sportske novosti Dinamo je već dobio ponudu za Antonija Marina. Za zagrebačkog dečka s “Folke”, rođenog 2001. godine, Roma je ponudila dva milijuna eura. Ovo im nije prvi puta da love Dinamove klince, već su upecali Tina Jedvaja i platili ga pet milijuna eura. Dinamo se na sreću ovoga puta nije odlučio prihvatiti ponudu Rome, štoviše glatko su je odbili.

No, kako je krenulo teško je za očekivati da će talentirani Marin dočekati punoljetnost u Dinamu, možda je vrijeme da se počne tražiti Marinov nasljednik?


Komentari