DINAMO SJAJAN NA PRIPREMAMA: Dominacija protiv Makedonaca, zabio i novi veliki adut

Foto: Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Dinamo je uspješno odradio prvu utakmicu u pripremnom razdoblju u Sloveniji, u Lendavi. Zagrebački Plavi su s 3:0 slavili protiv makedonske Shkendije, a važna vijest za momčad Ante Čačića je da se Josip Drmić, novi veliki napadački adut, već upisao među strijelce, dovodeći hrvatske prvake u vodstvo golom u 16. minuti.

Preostala dva gola pala su u drugom poluvremenu. Za 2:0 je zabio Komnen Andrić, nakon što ga je pronašao Bruno Petković, a završni rezultat je odličnim potezom postavio Petković sam.

Dinamov dugogodišnji oslonac prema naprijed je u 81. minuti prvo prevario svojeg čuvara, a potom je s ruba kaznenog prostora svladao golmana protivničke momčadi. Igrajući samo u drugom poluvremenu, Petković je, tako, na pravi način iskoristio svoju minutažu.

Debitirao i Ljubičić

Josip Drmić igrao je od početka utakmice i zabio je gol, a minutažu je u prvom poluvremenu imao i veznjak Robert Ljubičić, još jedan novi Dinamov igrač. Još se čeka prvi nastup Boška Šutala, koji je Plavima pristupio ovog tjedna.

Ante Čačić nije koristio sve svoje adute. Na tribinama su bili reprezentativci Dominik Livaković i Mislav Oršić, koji ovom prilikom nisu bili potrebni u potrazi za pobjedom.


Komentari