DINAMO NEREGULARNO DOŠAO DO POBJEDE: Stručnjaci se složili, penala nije bilo, a što vi kažete? (VIDEO)

Screenshot

Veliku prašinu podigao je jedanaesterac napravljen na Šovšiću kojim je Dinamo okrenuo utakmicu u svoju korist.

Podigla se velika prašina nakon utakmice 22. kola Prve HNL između Zagreba i Dinama. Na svome terenu Zagreb je poveo preko Medića i igrao pravu mušku utakmicu, ali je na koncu poražen u drugom poluvremenu. Dinamo je u par minuta preokrenuo rezultat na 2:1, golovima Fernandesa iz igre i Hodžića iz penala i odnio sva tri boda iz Krnjačevićeve. No, bura se podigla tek nakon utakmice jer je Dinamo do pogotka iz jedanaesterca došao neregularnim putem, to jest greškom suca.

Kako tvrdi naš najveći stručnjak za suđenje Mateo Beusan, znan i kao “Oko sokolovo”,  prekršaja nad Šovšićem nije bilo. “Igrač Zagreba prvi je postavio nogu, a tek onda je Šovšić krenuo prema njoj. Nema govora o saplitanju. Za mene ovo nije kazneni udarac”, kazao je Beusan u sportskoj emisiji Stadion.

Možemo se složiti s Beusanom kako je ovaj penal bio malo “nategnut” jer je Šovšić zaista krenuo nogom na loptu koja je već bila u posjedu igrača Zagreba, a pravila ipak nalažu kako ovo nije prekršaj, a čak se mogao suditi i kontrafaul.

No, evo snimke pa prosudite sami.

[VIDEO] "Smiješan" penal ili ne- procijenite sami! :)Some may say that this tackle is funny, but we are sure it wasn't funny to Šovšic! :)

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Montag, 15. Februar 2016


Komentari