DINAMO NAPRAVIO OGROMAN PROPUST: Ovo će se uvelike odraziti na ugled kluba i jednog igrača

screenshot/youtube

Kako je moguće da je nakon svih Mamićevih izgovorenih riječi da je Dinamo najsređeniji klub u Hrvatskoj, kako se jedino kod njih radi dobar posao, napravljen ovakav ovako veliki gaf.

Arijan Ademi prošao je pravu kalvariju u proteklih nekoliko mjeseci. Zbog pada na dopinškom testu suspendiran je na četiri godine tijekom kojih ne smije nastupati ni u jednome klubu i ligi pod FIFA-inom kapom. Mjesecima se odlučivalo što će biti s Ademijem, a i sam igrač razmišljao je da okonča svoju karijeru i počne se baviti nečime nevezanim za nogomet. No, prije par tjedana Ademiju se barem na kratko osmjehnula sreća. Dinamo ga je poslao u zagrebačkog četvrtoligaša amatera, Kustošiju.

Taman kada se mislilo kako je to spas njegove karijere, a Arijan je se napokon vratio treninzima uslijedio je novi veliki šok. Naime, Ademi ne smije nastupati niti za Kustošiju. Kako je četvrta liga također pod kapom FIFA-e, Ademiju je i tamo zabranjeno nastupati i trenirati.

Tu se dolazi do puno većeg problema i velikog pitanja, kako je moguće da je Dinamo napravio takav propust? Kako je moguće da je nakon svih Mamićevih izgovorenih riječi da je Dinamo najsređeniji klub u Hrvatskoj, kako se jedino kod njih radi dobar posao, napravljen ovakav ovako veliki gaf koji će itekako naštetiti ugledu kluba, a zasigurno je naštetio Ademiju kojemu su opet srušeni svi snovi.

Kako piše Večernji list, direktor Dinama, Tomislav Svetina je izgleda ipak znao kako Ademi ne smije nastupati ni za četvrtoligaša, pa je svejedno pustio Mamiću da dogovori Ademijev odlazak u Kustošiju. Također, predsjednik Kustošije, Vlado Babić, tvrdi kako mu nije jasno zašto bi Dinamo slao igrača koji ne smije igrati. No, pravila jasno nalažu da Ademi ne smije nastupati niti trenirati za bilo koju momčad koja se nalazi pod jurisdikcijom FIFA-a pa makar on bio amaterski klub. Sreća u nesreći je ta što je Ademi za sada samo trenirao s Kustošijom, a da je zaigrao prekršio bi pravila i vjerojatno bi mu uslijedile još veće sankcije, ali bi nastradao i Dinamo.

Ipak, veliki propust uočen je na vrijeme i Dinamo se koliko toliko spasio kazna i velike neugodnosti. No, Ademi je sada opet na početku muka koje se izgleda neće tako skoro završiti.

>>> DRASTIČNE PROMJENE NA ARIJANU ADEMIJU: Njegov izraz lica otkrio nam je nešto jako tužno (FOTO)


Komentari