DINAMO LOVI ZVEZDAŠA: Zakleti Delija sljedećega tjedna potpisuje za Modre? (VIDEO)

Screenshot

Maksimir bi po prvi puta otkako je završio Domovinski rat mogao postati dom jednom srpskom nogometašu.

Srpski napadač Đorđe Despotović (23) raskinuo je ugovor s Crvenom Zvezdom i sada, prema pisanju srpskih medija, postoji vjerojatnost da karijeru nastavi u Dinamu. Navodno bi trebao sljedećega tjedna doći u Zagreb na pregovore o mogućem angažmanu.

Despotović je ponikao u Zvezdi, ali nikada nije dobio veću priliku za dokazivanjem. U Srbiji je igrao za Sopot i Spartak iz Subotice, ali nije ostavio neki veći trag osim što je provocirao navijače Subotice pojaviviši se u jednoj emisiji u majici Delija. Karijeru je nastavio u Lokerenu, a na koncu ga je Zvezda ponovno akvizirala prošle godine, no, Despotović nije pokazao ništa posebno u svom drugom pokušaju u Zvezdi.

Na koncu poslan je na posudbu u veljači, u kazahstanski Zhetysu, a u srpnju je prosljeđen u novi klub Kairat Almaty, također iz Kazahstana. Učinak mu ove godine i nije toliko loš, zabio je 15 golova u 39 utakmice, a asistirao je četiri puta.

Despotoviću je posudba istekla, a odlučio je raskinuti ugovor sa Zvezdom i potražiti novi klub, a Dinamo se spominje kao nova destinacija. Nema dvojbe kako bi stasiti Despotović bio dobra akvizicija Modrih, no pitanje je kako će navijači podnijeti bivšeg Zvezdaša i zakletog Deliju u svojim redovima.

https://www.youtube.com/watch?v=FPF7qiABzC0

>>> Ma je li to moguće: Mamić oduševljen, DINAMO PREOTIMA HAJDUKU PONAJBOLJEG VEZNJAKA!


Komentari