DINAMO U LIGI PRVAKA SA CRVENOM ZVEZDOM: Provjerite tko su mogući protivnici u pretkolima

DINAMO U LIGI PRVAKA SA CRVENOM ZVEZDOM: Provjerite tko su mogući protivnici u pretkolima
Facebook

Modri će u Ligu prvaka krenuti kao nositelji u drugom i trećem pretkolu, a u posljednjem četvrtom ovisit će o drugima.Dinamo će i u sljedećoj sezoni već u srpnju krenuti u lov na skupinu Lige prvaka. Modri će još jednom krenuti kao nositelji u drugom i trećem pretkolu, dok će ih u četvrtom pretkolu čekati neizvjesna sudbina jer nositeljska titula ovisi o drugima.

Za sada stvari stoje ovako. Već u drugom pretkolu Dinamo može naletjeti na dosta neugodne protivnike kao što su Ferencvaroš, Žalgiris, Hapoel i Dinamo Tbilisi. Premda to su to naizgled bezopasni protivnici, Modri ipak moraju biti na oprezu jer bi i sami igrači mogli podcijeniti protivnika, a oni bi pak mogli iskoristiti to i servirati iznenađenje. U trećem pretkolu priča je već malo ozbiljnije. Od Dinama se očekuje da bude nostielj, a potencijalni protivnici i to vrlo neugodni protivnici su, Astana, Rosenborg, Qaraba, Astra, a između ostalog i Crvena Zvezda.

Status nositelja u četvrtom pretkolu, nažalost ne ovisi o Dinamu, već o favoritima koji ispadnu u dotadašnjem dijelu natjecanja. Dinamo je imao velike sreće ove sezone jer su poispadali Salzburg, Basel, Plzen i drugi. Ipak u nekoliko liga još se vode bitke za prvo mjesto, pa tako nije riješena situacija u Poljskoj gdje Piast i Legia vode bitke za prvo mjesto, kao ni u Sloveniji gdje Olimpija i Maribor vode finalne borbe, potom u Albaniji gdje se “tuku” Skednderbeu i Partizam i u BiH između Zrinjskog i Slobode.

Bilo kako bilo, Modri će imati itekako zanimljive potenicjalne protivnike u svim skupina, a hoćemo li zaigrati protiv Zvedze pokazat će ždrijeb.


Komentari