DINAMO IMA VELIKE AMBICIJE ZA NOVU SEZONU: Mamić najavio veliko pojačanje u veznoj liniji

Facebook

“Nakon nekoliko sezona igrači su imali dobar odmor od 20-ak dana i odmorni krećemo u novu sezonu”, rekao je trener Zoran Mamić pa je otkrio koji bi se igrač uskoro mogao priključiti momčadi.

Dinamo je kada se sve zbroji i oduzme imao poprilično uspješnu sezonu. Osvojeno je prvenstvo, podiglo se i Rabuzinovo sunce, u Ligi prvaka pao je veliki Arsenal, promovirali su se brojni mladi igrači i nije se previše prodavalo. Sve u svemu Modri u novu sezonu mogu ići uzdignute glave. Igrači su nakon dvadesetak dana odmora u četvrtak krenuli u pripreme za novu sezonu, a inicijalni trening odradilo je 18 igrača.

“Nakon nekoliko sezona igrači su imali dobar odmor od 20-ak dana i odmorni krećemo u novu sezonu”, rekao je trener Zoran Mamić uoči prvog treninga pa nastavio detaljnije o kadru, “Priključio nam se Livaković, a s posudbe su se vratili Pamić, Andrijašević i Radonjić. Danas je na treningu bilo 18 igrača, a kako će vrijeme prolaziti tako ćemo nam se priključivati i ostali. Naravno, nama je čast imati toliko igrača na Europskom prvenstvu i koliko god bi mi htjeli da se što prije vrate i da budemo kompletni, nadamo se da će hrvatski reprezentativci doći što kasnije iz Francuske”, veli Mamić.

Facebook
Facebook

Jonas ipak stiže u Dinamo?

Ciljevi su u principu isti kao i svake sezone. “Ciljevi su isti. Osvojiti prvenstvo i Kup i plasirati se u skupine europskog natjecanja. Naravno, mi bi htjeli i nadamo se Ligi prvaka, ali isto tako treba biti realan i reći da to ovisi o puno faktora, ali mi ćemo dati sve od sebe za taj veliki uspjeh”, kazao je Zoran Mamić.

Modri se mogu pohvaliti kako do sada nije otišao niti jedan važan član ekipe. Otišao je jedino Brekalo, jedan od najvećih talenata i moguća buduća zvijezda, ali on je na proljetnom dijelu prošle sezone ionako slabo igrao. “Ekipa je, kao što sam i rekao, ostala gotovo ista; otišao je tek Brekalo. Rekli smo da ne želimo previše mijenjati i ako će biti nekakvih dolazaka ili odlazaka onda će to biti par imena”, rekao je trener.

Puno se govorilo o zamijeni za Arijana Ademija koji je zbog dopinga zaradio četverogodišnju suspenziju. Prvo se u kontekstu zamijene govorilo o Josipu Radoševiću, ali onda se od pojavila priča kako stiže brazilski Schweinsteiger, Jonas iz Flamenga. Jonas bi u Dinamo trebao doći na posudbu, a Modri će vjerojatno imati i pravo otkupa ugovora. No, Mamić je bio dosta štur na riječima. “Tu smo došli dosta daleko u pregovorima i bliže je dolasku, ali ništa još nije sigurno”, rezervirano je govorio Mamić.

>>> NAPOKON PRONAŠLI ZAMJENU ZA ADEMIJA: Dinamo dovodi brazilskog Schweinsteigera (VIDEO)


Komentari