DINAMO DIŠE ZA VRAT RIJECI, hoće li Osijek biti koban?

Facebook

Dinamo je jučer slavio na gostovanju kod Slaven Belupa u Koprivnici, a Rijeka se trenutno bori s Osijekom u Gradskom vrtu.

Dinamo je jučerašnjom pobjedom od 2:1 na gostovanju u Koprivnici smanjio zaostatak za Rijekom i sada ih dijeli tek jedan bod. Riječani su u 15 sati počeli susret u Gradskom vrtu kod Osijeka, a imperativ im je pobjeda žele li mirno dočekati sljedeće kolo.

Dinamo je slavio 2:1 pogoticma Taravela i Henriquza, ali nije baš oduševio igrom. Krenuli su dobro Taravel je prijetio iz slobodnjaka na početku susreta, a potom i Pinto, ali Rozman je uspješno skrenuo loptu u korner. Nesreća je odmah zadesila Modre jer im se ozlijedio Armin Hodžić, a u pitanju je ozljeda ramena. Zamijenio ga je Pjaca. Aktivan je bio Dinamo, probavali su Modri nekoliko puta neuspješno, ali onda šok. Križman je našao Delića koji se nalazi sam pred Eduardom i šalje loptu ispod njega. Slaven vodi.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Dinama, nekoliko minuta kasije Pivarić ubacuje s lijeve strane, a Rozman loše reagira i Taravel efektno zabija za 1:1. Drugo poluvrijeme Dinamo kreće silovito i odmah rješava pitanje pobjednika. U 55. minuti Pjaca juri po desnoj strani, proigrava Henriqueza, a ovaj je bio neumoljiv. Do kraja vrijedi spomenuti kako je ušao i Ćorić u 78′ i kako je Taravel namjerno pobrao žuti karton kako bi se očistio uoči Hajduka. Propustit će Lokomotivu u sljedećem kolu.

Rijeka trenutno vodi bitku s Osijekom koji je u prošlom kolu srušio Hajduk, a Dinamo im se prikrao na minimalnu razliku od jednog boda. Hajduk igra u 17 sati na Poljudu protiv neugodnog Intera.

>>> ADEMIJU NAJGORA KAZNA: UEFA je bila nemilosrdna

>>> MAMIĆEVIZMI KOJI SU NAS ŠOKIRALI: Sva ‘kulturna’ ostavština Zdravka Mamića (VIDEO)


Komentari