DETALJ KOJI JE MALO TKO PRIMIJETIO: Pogledajte što je policija napravila pred očima hrvatskih navijača

Je li ovo glavni razlog zašto još uvijek nije bilo najavljenih nereda?

Glavna tema dana, odnosno, glavna tema proteklih nekoliko dana bila su možebitni huliganski neredi na utakmici Hrvatske i Španjolske u Bordeauxu. No, na sam dan utakmice veliku paniku podigla je policija, Sindikat policije i HNS objavama kako se gotovo sigurno spremaju novi neredi.

Najprecizniji su bili iz Sindikata policije koji su kazali točnu minutu kada će huligani utrčati na teren, 30. minutu. Specificirali su i sam cilj ulaska navijača, a to je, konkretno, napad na suca Bjorna Kuijpersa.

No, kako smo imali prilike vidjeti huliganskih ispada, na svu sreću, nije bilo u najavljenom vremenskom razdoblju, a ni kasnije, a Kuijpers je mogao odahnuti. A može odahnuti upravo zbog toga što je francuska policija postavila bedem ispred tribina s hrvatskim navijačima.

Twitter
Twitter

Zapravo, jedini “nered” napravila je obrambena linija koja je popustila prilikom prvog gola Španjolaca. No, Kalinićev eurogol ipak je vratio lijepu sliku u prvome dijelu, a Perišićeva velemajstorija u finišu utakmice donijela je Hrvatskoj zasluženo prvo mjesto.

>>> NAVIJAČKA EKSPLOZIJA NA TRGU: Bakljadom proslavili Kalinićev eurogol! (VIDEO)


Komentari