DESET NAJPLAĆENIJIH u Premier ligi (Foto)

Facebook

Najskuplje pojačanje ovoga ljeta tek na 9. mjestu. Možda ćete se iznenaditi prvim mjestom.

10. John Terry (Chelsea)

Facebook
Facebook

Stoper Chelsea zarađuje 160 tisuća funti tjedno i time je naplaćeniji obrambeni u Premier ligi. Novi ugovor potpisao je ove godine, a istječe mu sljedeće godine.

9. Kevin De Bruyne (Man City)


Facebook
Facebook

Belgijanac je ovoga ljeta bio najskuplje pojačanje u Ligi s cifrom od 52 milijuna funti. Očekivalo se kako će mu plaća biti veća od 200 tisuća funti tjedno, no ipak su dogovorili na “samo” 170 tisuća. Potpisao je ugovor na šest godina.

8. Cesc Fabregas (Chelsea)

Facebook
Facebook

Chelseajev drugi, ali ne i posljednji igrač na ovoj ljestvici. Španjolski reprezentativac zarađuje 170 tisuća funti tjedno, a ugovor mu vrijedi do 2019.

7. Raheem Sterling (Man City)

Facebook
Facebook

Najveća mlada nada Engleskog nogometa zarađuje 180 tisuća funti tjedno. Brzonogom Sterlingu ugovor traje sve do 2020.

6. Mesut Ozil (Arsenal)

Facebook
Facebook

Wenger se ne voli isticati ni u čemu, pa tako imamo samo jednog Arsenalovog igrača u top deset, a to je očekivano Mesut Ozil. Tjedna plaća mu je 190 tisuća funti tjedno, a ima ugovor do 2018.

5. David Silva (Man City)

Facebook
Facebook

Prvi od petorice iz kluba 200 tisuća dolazi iz Cityja. Španjolcu svakoga tjedna na račun sjedne 200 tisuća funti. Ugovorom je vezan do 2019.

4. Eden Hazard (Chelsea)

Facebook
Facebook

Mourinhov najpouzdaniji igrač i prema mnogima treći najbolji igrač na svijetu, zarađuje 220 tisuća funti tjedno. Ugovor mu traje još pet godina i posljednji je Chelseajev igrač na ovoj ljestvici.

3. Yaya Toure (Man City)

Facebook
Facebook

Veliki Bjelokošćanin tjedno zarađuje nevjerojatnih 240 tisuća funti tjedno, a zarađivat će ih sve do 2017.

2. Sergio Aguero (Man City)

Aguero
Facebook

Posljednji iz Cityja na ovoj ljestvici je Aguero. On zapravo djeli mjesto s Toureom, ali zbog duljine ugovora je na drugom mjestu. Plaća mu je 240 tisuća funti, a ugovor traje do 2019.

1. Wayne Rooney (Man Utd)

Facebook
Facebook

Ta-da! Bili vi iznenađeni ili ne, Rooney je broj jedan. Oduvjek je želio biti najplaćeniji, prvo je iz godine u godinu maltretirao Sir Alexa za novi ugovor jer je želio biti najplaćeniji u klubu, a prijetio je nekoliko puta i odlaskom. Onda je to isto radio prošle godine, a rezultat toga bilo je potpisivanje ugovora na četiri godine i plaća od 260 tisuća funti tjedno i apsolutni rekord Premier lige.

Komentari

loading...