UEFA odgodila odluku o SUSPENZIJI ADEMIJA za tri tjedna

Youtube

Na službenim stranicama Dinama izašla je obavijest kako je UEFA odgodila odluku u vezi Ademijeve suspenzije za tri tjedna.

Nova vijest: Na službenim stranicama Dinama izašla je obavijest kako je UEFA odgodila odluku u vezi Ademijeve suspenzije za tri tjedna. Odluka bi trebala bit poznata 16. studenog.

Disciplinska komisija UEFA-e danas će službeno obznaniti kaznu za veznjaka Dinama i Makedonije koji je pao na dopinškom testu nakon utakmice 1. kola Lige prvaka između Dinama i Arsenala. Ademi je dao B uzorak, ali pokazalo se kako je i on bio pozitivan pa je sada na UEFA-i da odluči kako će kazniti igrača. Prijeti mu kazna od čak četiri godine zabrane igranja nogometa ili u prijevodu kraj jedne potencijalno vrlo uspješne karijere.

Mamić tvrdi kako klub stoji iza svog igrača, a u isto vrijeme traži se zamjena. “Klub stoji iza Arijana. Pomoći ćemo mu kako god možemo jer smo uvjereni da nije uzeo ništa. Toliko je puta bio kontroliran u zadnjih godinu dana i nijednom nije bilo problema. Zaslužuje podršku svih nas. Ne znamo od čega je bio pozitivan, ali sigurno je da ništa nije dobio u našem sustavu. Ako bude drastično kažnjen morat ćemo razmisliti o pojačanju na njegovoj poziciji”, riječi Mamića prenosi 24.sata. Spomenimo kako Dinamo nakon odluke UEFA-e ima pravo uložiti žalbu.

Sam klub više ne mora strahovati od izbacivanja iz natjecanja jer su nedavno stigli nalazi ostalih igrača i niti jedan nije bio pozitivan.

>>>Ademi PAO i na B uzorku, prijeti mu kazna od 4 GODINE

>>>Wenger o ADEMIJU: ‘Teško je dobiti utakmicu kada su PROTIVNICI DOPINGIRANI, a vi niste u formi’


Komentari