DALIĆ BEZ JOŠ JEDNOG VAŽNOG IGRAČA IDE NA KVALIFIKACIJE! Stigle poruke podrške Mandžukića i Vide

Foto: Facebook/HNS

Počela je noćna mora za izbornika Zlatka Dalića! Nakon što je u petak saznao da vjerojatno neće moći računati na Ivana Perišića u nadolazećim utakmicama kvalifikacija za Euro 2020. godine protiv Azerbajdžana i Mađarske, zbog ozljede aduktora, moguće je da na raspolaganju neće imati još jednog vrlo važnog igrača.

Otprije ne može računati na Rebića koji je također ozljeđen pa je mogao računati samo na Brekala, Vlašića i Pjacu, ali sada je ostao bez Pjace, i to zbog izuzetno teške ozljede!

U pitanju je ozljeda koljena, to jest prednjih križnih ligamenata koja se dogodila na treningu Fiorentine, a potvrđeno je i na pregledu u subotu ujutro. Iz kluba su kazali kako će još odlučiti na koji će način sanirati ozljedu.

Ozljeđeno mu je ovaj put lijevo koljeno, a podsjećamo kako je 2017. godine na isti način ozlijedio desno koljeno zbog čega je bio na oporavku gotovo devet mjeseci, odnosno zbog čega je propustio drugi dio 2016./17. sezone i gotovo cijeli prvi dio 17./18. Pjaca je tada stradao na prijateljskoj utakmici Hrvatske s Estonijom kada je na lošem terenu nezgodno stao.

Pjaca je dobio brojne poruke podrške, a među prvima su ih na društvenim mrežama objavili Domagoj Vida i Mario Mandžukić.

“Ti najbolje znaš koliko je strpljenja i rada potrebno za povratak nakon teže ozljede, isto tako već znaš da imaš to u sebi. Sretno s operacijom i oporavkom, uz tebe sam”, napisao je Mandžukić na svom Instagram profilu.

“Ozljede su najteži dio našeg posla i zato mi je izuzetno žao zbog ozljede koljena, Ali, najjači smo kad je najteže. Marko, svi smo uz tebe, radujem se da ponovno ovako uz osmijeh idemo jedan na drugoga na treningu Hrvatske. Sretno!” dodao je Domagoj Vida.


Komentari