ČUDESAN PREOKRET HAJDUKA! U samo pet minuta prije kraja donijeli pobjedu protiv Slaven Belupa

Foto: Instagram/HNK Hajduk

U utakmici 24. kola Prve HNL u Koprivnici su nogometaši Hajduka pobijedili Slaven Belupo s 2:1, iako su Splićani do 88. minute gubili s 0:1.

Hajduk je došao do čudesnog preokreta. U samo pet minuta uspjeli su doći do velikog preokreta i rezultata koji im je donio slavlje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ajmoooooo ??

Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

Nakon slabog prvog dijela u 56. minuti branič Hajduka Juranović ruši Delića u kaznenom prostoru gostiju, a sudac Jović dosuđuje kazneni udarac i isključenje Juranovića. Penal je precizno izveo Matej Jelić i Slaven je poveo.

No, u 68. minuti izjednačilo se brojačno stanje ekipa jer je igrač domaćina Matko Zirdum zaradio crveni karton u svom debiju za Slaven.

Dvije minute prije kraja Hajduk se spasio prvog proljetnog poraza – Delić je nabacio, a u skoku je najviši bio Stanko Jurić, da bi u trećoj minuti sudačke nadoknade na ubačaj Jaira Fran Tudor glavom donio potpuni preokret i pobjedu Hajduka.

Na ljestvici vodi Dinamo s 58 bodova, Hajduk je sada preskočio Goricu na petom mjestu s 37 bodova, a Slaven Belupo je sedmi s 22 boda.


Komentari