Costa kažnjen s TRI UTAKMICE, Gabrielu ukinuta suspenzija (FOTO/VIDEO)

Facebook

Bahati Costa je napokon dobio zasluženu kaznu, a braniču Arsenala ukinuta je suspenzija.

Pisali smo nedavno kako je Diego Costa najprljaviji igrač današnjice i kako je rijetko kažnjavan zbog svojih nimalo lijepih provokacija i startova. Sada je napokon reagirao savez koji je odlučio kazniti Costu s tri utakmice neigranja zbog incidenta u utakmici s Arsenalom.

Prisjetimo se, Costa je u utakmici Chelseaja protiv Arsenala prošloga vikenda, udario protivničkog braniča Laurenta Koscielnyja, nakon čega je Gabriel reagirao i dobio crveni karton, a Costa je ostao u igri. Nakon utakmice Costu je branio i menadžer Mourihno kao i klub pa čak i Gary Neville koji je na Twitteru objavio kako je kazna prestroga i da to zaslužuje možda dva žuta i jednu utakmicu suspenzije, ali revizijom snimki s utakmice utvrđeno je nesportsko ponašanje Coste i zasluženo mu je dodjeljena suspenzija od tri utakmice neigranja. Napomenimo kako je Gabrielu povučena zabrana koju je zaradio crvenim kartonom nakon naguravanja s napadačem Chelseaja.

Twitter
Twitter

No to nije kraj problemima u Chelseaju jer je bivša doktorica Eva Carniero odlučila pozabaviti se Mourinhovim navodnim seksističkim i zlostavljačkim ponašanjem. To bi rezultiralo drakonskom kaznom za “Posebnog” od barem pet utakmica zabrane vođenja momčadi, a o većim kaznama se trenutno ni ne razmišlja.

https://www.youtube.com/watch?v=c_syIkWIBl0

>>>NAJPRLJAVIJI IGRAČ današnjice (VIDEO)

>>>MOURINHU PET UTAKMICA KAZNE zbog zlostavljanja? (VIDEO)


Komentari