ĆORLUKA POTPISUJE ZA EUROPSKOG VELIKANA: Stiže u klub u kojem su Hrvati izuzetno popularni

Facebook

Pretpostavlja se kako Rusi neće pustiti Ćorluku za manje od sedam milijuna eura, koliko su za njega morali dati Tottenhamu.

Još prošle zime pokrenula se priča o prelasku Vedrana Ćorluke u Bayern, no, on je to dobio jer nije želio uoči Europskog prvenstva izaći iz igračke rutine i ritma kojeg je tada imao. No, sada je priča drugačija, a Bayern je još uvijek zainteresiran za usluge. Pep Guardiola je u njemu vidio idealno riješenje za pomalo šupljikavu obranu svoje momčadi, a čini se kako je budući trener minhenskog kluba, Carlo Ancelotti, prihvatio tu opciju te kako je već krenuo po hrvatskog reprezentativca, prenosi Večernji.

Pretpostavlja se kako Rusi neće pustiti Ćorluku za manje od sedam milijuna eura, koliko su za njega morali dati Tottenhamu. Ovo je zapravo idealna prilika i za Ćorluku kojemu bi igranje u Bayernu bio svojevrsni vrhunac karijere, dok je Lokomotivu ovo prilika da zaradi velik novac na 30-godišnjaku. Prednost kod Ćorluke jest ta što je već imao iskustva s Bundesligom. Kako je igrao jedan kratak period za Leverkusen (posudba 2012. godine), za kojeg je odigrao sedam utakmica, vjerojatno mu neće trebati neko preveliko razdoblje za prilagodbu.

Spomenimo i kako su Hrvati u Bayernu već dugi niz godina na visokoj cijeni, prisjetimo se samo dobrih sezona Kovača, Olića i Mandžukića, a nadamo se kako će dobru tradiciju nastaviti i Ćorluka. Naravno, ako potpiše za Bayern.

>>> MARIO MANDŽUKIĆ NAPUŠTA JUVENTUS? Nova destinacija bivši klub Slavena Bilića

Komentari