Ćorluka i Rebić zaradili CRVENE KARTONE, Barišićev Rapid na čelu skupine (VIDEO)

Facebook

Rapid Beč našega Zorana Barišića melje sve pred sobom u Europi. Novom pobjedom protiv Plzena učvrstili su se na prvom mjestu skupine.

Skupina G

Dnjipro našega Ivana Tomečaka koji je igrao cijelu utakmicu, poražen je kod kuće od St. Etienna (0:1). Prvo poluvrijeme Tomečak je odigrao kao krilni igrač dok je u drugom poluvremenu premješten na bekovsku poziciju. Prošlosezonski finalist primio je pogodak u 44′, a strijelac za goste bio je Hamouma.

U drugoj utakmici Lazio je nadigrao Rosenborg s 3:1. Već u 6′ Biancocelesti su ostali bez Mauricia koji je dobio izravni crveni, no, to ih nije previše zaustavilo. Lazio je poveo golom Matrija u 28′, nakon njega zabio je Felipe Andrson u 54′. Smanjio je Rosenborg u 69′, a konačnih 3:1 postavio Candreva u 79′.

Skupina H

Utakmicu Lokomotiva i Bešiktaša obilježio je prestrogo dosuđeni crveni karton Vedranu Ćorluki koji je uslijedio nakon naguravajna, ali do konkretnog prekršaja ili nesportske igre nije došlo, no, sudac je svejedno isključio stopera Hrvatske. Utakmica je završila bez pobjednika (1:1), a strijelci su bili Maicon za Lokomotiv i Gomez za Bešiktaš.

Sporting je rastavio Dinamovog suparnika iz kvalifikacija ta LP, Seknderbeu, s 5:1.Zabijali su dva puta iz penala u prvom poluvremenu, ali onda u 64′ krenuli s golijadom i do 77′ povisli na 5:0. Skenderbeu je zabio počasni u 89′.

https://www.youtube.com/watch?v=zbd-cUwmgY8

Skupina I

Beleneses je šokirao Basel na njihovom terenu pobjedivši ih s 2:1. Švicarci su dobro otvorili utakmicu zabivši već u 15′ preko Langa, no, Portugalci su odgovorili u 27′. Pobjedonosni pogodak djelo je Kuce u sudačkoj nadoknadi prvoga dijela.

Fiorentina je bez Badelja i Kalinića izgubila na svome terenu od Lecha. Prvo poluvrijeme proteklo je vrlo neuvjerljivo sa strane Viola, a Lech je to kaznio u drugom poluvremenu. Prvo je Kownacki zabio 65′, a Gajos u 82′ podigao na 0:2. Fiorentina je odgovorila golom Rossija u 90′, ali bilo je kasno. Spomenimo kako je izravni crveni karton zaradio Rebić i to u 92′ nakon starta s dvije noge na protivnika.

https://www.youtube.com/watch?v=bEOh-mYIMik

Skupina J

Monaco je jedva svladao neugodni Qarabag s 1:0. Strijelac jedinog pogotka bio je Lacina Traore u 70′. Subašić je dobro branio cijeli susret, dok je Pašalić ušao u 57′ umjesto Bernadra Silve.

U drugoj utakmici ove skupine snage su odmjerili Anderlecht i Tottenham. Anderlecht je bio prevelik zalogaj za Spurse pa je i rezultat otišao u korist Belgijanaca. Završilo je 2:1.

Skupina C

Tudorov PAOK odigrao je bez pogodaka protiv Krasnodara i trenutno je na trećem mjestu svoje skupine. U drugoj utakmici skupine C Dortmund je svladao Qabalu s 1:3 u gositma, hat-trick je postigao Aubameyang.

Skupina D

Napoli je s visokih 1:4 svladao Midtjylland pogotcima Callejona, Gabbiadinija i Higuaina. Strnić je ušao u 81‘. U drugoj utakmici ove skupine Legia je remizirala na svom terenu protiv Bruggea (1:1)

Skupina E

Rapid Beč našega Zorana Barišića melje sve pred sobom u Europi. Novom pobjedom protiv Plzena učvrstili su se na prvom mjestu skupine. Za momčad Rapida zabijali su Hofmann 34′, Schaub 52′, Pestos 68′, dok je Plzen zabijao u 12′ preko Duriša i 76′ Hroškovskog.

U drugoj utakmici Villarreal je pomeo Dinamo Minsk sa 4:0. Strijelci su bili Bakambu 17′,32′, te Soldado 61′ i Bailly 71′.

https://www.youtube.com/watch?v=vSb8aNqMOF4

Ostali susreti:

Skupina A

Fenerbahce – Ajax 1:0 (Fernandao 89′)

Molde – Celtic 3:1 (Kamara 11′, Forren 18′, Elyounoussi 56’/Commons 55′)

Skupina B

Liverpool – Rubin 1:1 (Can 37’/Dević 15′)

Bordeaux – Sion 0:1 (Lacroix 21′)

Skupina F

Braga – Marseille 3:2 (Hassan 61′, Wilson 77′, Alan 88’/Alessandrini 84′, Batshuayi 87′)

Liberec – Groeningen 1:1 (Luckassen 87’/Hoesen 96′)

Skupina K

APOEL – Asteras 2:1 (Carlao 59′, Cavenaghi 45+9/ Lluy 8′)

Schalke – Sparta Praha 2:2 (Di Santo 6′, Sane 73’/ Fatai 50′, Lafata 63′)


Komentari