ĆORIĆ ODLAZI IZ DINAMA? Nije odigrao ni minute na Euru, a sada ga traži engleski velikan

Facebook

Ćorić je odigrao sjajnu polusezonu, a još k tome pozvan je i na Europsko na kojem na žalost nije odigrao ni minute, no, bio je tamo, a to se također računa.

Mladi Dinamovac, Ante Ćorić, kojemu često tepaju da je “maksimirski dragulj, biser” ili samo “wonderkid”, mogao bi već prvih dana prijelaznog roka napustiti klub s kojim je zimus dogovorio malo duži ostanak. Naime, Ćorić je nakon burne svađe s Mamićima, kojih dana službeno više nema u klubu, dogovorio nove, bolje uvijete u kojima će više igrati i preuzeti nešto važniju ulogu u momčadi. No, jedna stvar uvijek se ispriječi pred silnom željom da se ostane i pomogne Dinamu u osvajanju nove krune i “Rabuzinova sunca”, a to je izdašna ponuda nekog stranog kluba koja se ne može odbiti.

Ćorić je odigrao sjajnu polusezonu, a još k tome pozvan je i na Europsko na kojem na žalost nije odigrao ni minute, no, bio je tamo, a to se također računa. Možda je baš to što je Ćorić zaslužio poziv u repku presudilo da Slaven Bilić krene u lov. Kako piše britanski Daily Star, strateg West Hama u svojim redovima želi baš Ćorića, a iz Dinama su navodno odmah izvjesili tablu “ne prodajemo ispod 10 milijuna funti, odnosno, oko 12 milijuna eura. 

Bilić nije jedini koji želi mladog Ćorića, za njega su ranije pokazivali interes iz Chelseaja, Tottenhama, Arsenala, Liverpoola, Man Cityja, pa čak i iz Real Madrida i Porta. Stoga, teško bi bilo za očekivati da će Ćorić ispuniti svoj ugovor s Dinamom, koji traje do 2020. godine, zapravo, teško je za očekivati da će “preživejti” ljeto u Dinamu. Bilo kako bilo, Ćorić će jamačno odabrati pravo riješenje za nastavak karijere, a Dinamo će nedvojbeno “iskamčiti” i koji milijun više od tih “mizernih” 12 milijuna eura.

>>> OVOME SE NISU NADALI ILI MOŽDA JESU? Pogledajte što se reprezentativcima dogodilo par dana nakon Eura!

>>> HRVATI VRUĆA ROBA NA TRŽIŠTU: Zbog sjajnih igara na Euru, ove igrače traži pola Europe! (FOTO)


Komentari