ĆIRO SVJETSKI ‘OPRAO’ HULIGANE: U jednoj rečenici opisao s kakvim ljudima Hrvatska ima posla

Filip Brala/PIXSELL

Gorak okus u ustima ostao je svim navijačima, pa tako i “treneru svih trenera” Miroslavu Ćiri Blaževiću.

Utakmica Hrvatske i Češke završila je, moglo bi se reći i neplanirano, rezultatom 2:2. Hrvatska je igrala odlično sve do drugoga dijela kada je izašao Modrić, a momčad se malo uspavala. Taman kad se utakmica trebala privesti kraju i Hrvatska je trebala rutinski odraditi zadnje minute i očuvati povoljan rezultat od 2:1, uslijedili su neredi koji su u potpunosti razbili koncentraciju hrvatskih nogometaša i dogodilo se što se dogodilo. Hrvatska je pokleknula u posljednjim minutama, a ostala je samo sramota.

“To nisu navijači, to je bolest”

Gorak okus u ustima ostao je svim navijačima, pa tako i “treneru svih trenera” Miroslavu Ćiri Blaževiću. Inače vedar i nasmijan, Ćiro je bio vidno potišten pa malo i ljut ovakvim ishodom.

“Nismo dobili utakmicu, ali nam ovaj rezultat odgovara, ali ono što se događalo na utakmici nam ne odgovara. Za onakav kraj i propuštenu pobjedu krivi su oni koji su pod krinkom navijača bacali baklje i petarde na teren. To nisu navijači, to je bolest. Nakon toga izgubili smo ritam i dogodilo se to što se dogodilo”, kazao nam je Ćiro i zapravo je baš tom rečenicom, “to nisu navijači, to je bolest”, rekao sve.

“Ne mogu sakriti žalost, ne znam kako riješiti ovaj problem s neprijateljima reprezentacije. Zašto uopće imamo neprijatelje koji prate reprezentaciju i prijete joj eliminacijom? Zašto to kao društvo nismo riješili, zašto trpimo to iživljavanje”, pitao se pomalo utučeni Ćiro.

Ipak, Ćiro je optimist i vjeruje kako će Hrvatska iz ovoga izaći jača i kako će pokazati svijetu što može. “Igra je ono što nas raduje, sada će tek cijela Europa vidjeti kakva je Hrvatska. Nikad bolja i nikad jača. Turska je bila teži suparnik, ali mi imamo svoju igru i manifestiramo svoju moć. Do sada nitko nije odigrao tako lijepe utakmice. Što drugo mogu reći nego, sad su Španjolci na redu”, završio je Ćiro.

>>> BIVŠI NAVIJAČ PROGOVORIO O DRUGOJ STRANI NAVIJANJA: ‘Reći ću vam istinu o divljanju na tribinama’

>>> NAJAVILI NEREDE ZA SLJEDEĆU UTAKMICU: Huligani objavili detaljan nacrt i poslali sablaznu poruku! (FOTO)

>>> FACEBOOK PREPUN FOTOGRAFIJA HULIGANA: Ovo su monstrumi odgovorni za kaos u St.Etiennu? (FOTO)

>>> ON JE RAZLOG DIVLJANJA HULIGANA?! Pogledajte tko je cijelo vrijeme dobacivao Čaćiću! (FOTO)


Komentari