Ćiro otkrio kako je proživio potres: ‘Imam stanove na četiri adrese u Zagrebu…’

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Koronavirus se pokazao izuzetno opasnim za staru populaciju i kronične bolesnike. Stvar je mogla izmaći kontroli u potresu koji je zatresao Zagreb prije osam dana, no sudeći po broju oboljelih to se nije dogodilo.

Ova teška situacija pogodila je i Miroslava Ćiru Blaževića, koji unatoč svemu ostaje “nepopravljivi” optimist. U razgovoru za srpski Kuriri Ćiro je otkrio kako se bori s koronavirusom i kako se ponaša.

“Je**** sine moj, je****! Nadam se da me neće uhvatiti ovo zlo, jer, u rizičnoj sam skupini. Kad bi me stiglo ne bih se izvukao, bio bih gotov. Sjedim kod kuće i ponašam se disciplinirano, slušam preporuke”, rekao je Ćiro.

Kada je veliki zagrebački potres u pitanju trener svih trenera kaže:

“Ne daj Bože nikome! To je bilo strašno. Čovjek može u svakojnog situaciji nešto napraviti, sakriti se, pobjeći, zaštititi se nekako, ali kod potresa sam samo čekao da me zidovi poklope. Onako me nije ljuljalo niti na brodu.”

Je li vam oštećen stan?

“Imam stanove na četiri adrese, niti jednom ništa ne nedostaje, a puno ih je oštećeno oko njih. Sad mi postaje jasno zašto je moj prijatelj Milorad Pupovac odlučio uzeti prostorije svoje stranke u mojoj zgradi. Kad je čuo gdje sam, i on je došao tu, pa me je jednom čak morao vaditi iz lifta. Ja se zaglavio, a inače sam klaustrofobičan, pa kad je čuo da lupam i psujem kao lud, on mi je prvi dotrčao pomoći. Baš smo dobri, često popijemo kavu.”

Nadamo se da će “trener svih trenera” ostati zdrav i da će pandemija koja se nadvila nad svijet proći s dolaskom vedrijih dana.


Komentari