RAZOČARANJE NAKON TREĆE UTAKMICE BEZ POBJEDE? Cico Kranjčar dobro ‘oprao’ svoje napadače

GNK Dinamo

Kranjčar je bio najmanje zadovoljan realizacijom, a da će s tim imati problema vidio je čim je došao u Dinamo.

Dinamo je u subotu 2. srpnja, odigrao treću pripremnu utakmicu, a pobjeda je i ovoga puta izostala. Modri nisu uspjeli svladati rumunjskog prvoligaša Pandurii, u prvome dijelu su čak gubili s 1:0 da bi do kraja ipak nekako došli do izjednačenja. Na utakmici je debitirao i Ali Karimi, novo pojačanje pristiglo iz iranskog Sepahana. Ipak, Kranjčar je nakon utakmice imao dosta razloga za brigu jer nije baš sve bilo dobro.

“Može to biti još puno bolje, vjerujem da ćemo uskoro biti svježi i kompletniji. A dolaskom svih reprezentativaca sigurno ćemo i bitno podići razinu naše igre“, rekao je poslije utakmice u Murskoj Soboti trener Dinama Zlatko Kranjčar, pa nastavio, “U prvom dijelu su svakako i vrijeme, ali i naš žestok program treninga ostavili traga. U nastavku su naše akcije bile opasnije, mislim kako smo u nastavku morali zabiti još koji gol, biti konzekventniji u napadu. Ma nisam ja nezadovoljan niti prvim dijelom, bilo je tu dobrih stvari, a svakako se vidio i napredak u odnosu na prošlu utakmicu”, kazao je Cico Kranjčar, prenosi Goal.

“Netko mora zabijati, mi nemamo killere”

Kranjčar je bio najmanje zadovoljan realizacijom, a da će s tim imati problema vidio je čim je došao u Dinamo. “Kada sam dolazio u Dinamo primjetio sam da bi nam to mogao biti problem. Soudani i Fernandes su dobri na krilima, ali špice nam nisu pravi ‘killeri’. I tu im trebamo još nekoga pridodati, netko mora zabijati. Bio to pravi napadač ili playmaker iz drugog plana. Mi moramo od naših napadača stvoriti realizatore. Oni moraju preuzeti odgovornost, zabijati i iz poluprigoda, a na tome ćemo puno raditi.”

Naglasio je i kako će za europsko natjecanje te prilike morati pretvarati u pogotke. “Na europskoj sceni i poluprilike moramo pretvarati u pogotke. No, mislim da s time neće biti problema, to će sve biti mnogo bolje kada nam dođe svježina. I naravno, reprezentativci. Siguran sam da ćemo biti opasniji, samim time i mnogo bolji. No, kažem napredak je već vidljiv u odnosu na Steauu” završio je Zlatko Kranjčar.

Komentari