CEDEVITA UPISALA ČETVRTU POBJEDU, u gostima svladali Limoges (VIDEO)

Facebook

Najbolji kod Cedevite bio je Luka Babić s 19 poena (za dva 4/6, za tri 3/6) dvije asistencija i šest skokova te Miro Bilan sa 10 poena, jednom asistencijom i tri skoka i Luka Žorić s također 10 poena i četiri skoka.

U 7. kolu skupine B košarkaške Eurolige, Cedevita je svladala prvaka Francuske Limoges s 78:69 (20:18, 28:21, 15:12, 15:18). Važno je kako Cedevita slavila s više od četiri koša razlike jer su toliku prednost ostvarili Francuzi u 2. kolu kada su gostovali u Zagrebu. Također, Cedeviti je ovo četvrta pobjeda u Euroligi što je klupski rekord jer do sada nisu skupili više od tri pobjede u tom natjecanju.

Cedevita je odlično krenula, odlično završila i odigrala pravu timsku utakmicu i na sveopće iznenađenje svladala francuskog prvaka. Najbolji kod Cedevite bio je Luka Babić s 19 poena (za dva 4/6, za tri 3/6) dvije asistencija i šest skokova te Miro Bilan sa 10 poena, jednom asistencijom i tri skoka i Luka Žorić s također 10 poena i četiri skoka.

Kod Limogesa najbolji je bio Heiko Schaffartzik sa 17 poena, šest skokova i 11 asistencija, a odmah iza njega istaknuo se Leo Westermann s 10 poena, šest skokova i četiri asistencije.


Komentari