ČAČIĆEVA ‘NEMORALNA’ PONUDA VATRENIMA: Ako se pobijedi Češka, cijela ekipa će se…

SCREENSHOT

“Baš sam razmišljao što napraviti ako pobijedimo Češku. I dosjetio sam se”, započeo je Ante Čačić.

Hrvatska reprezentacija pokazala je u utakmici s Turskom kako se vrijedi nadati da će se na ovome Europskom napraviti dobar rezultat. Bila je to neka druga Hrvatska u odnosu na nedavne srazove s Izraelom, Mađarskom i Moldavijom. Rastračana, agresivna, dominantna Hrvatska koja je znatno ubrzala tempo i zalaganje podigla na jednu višu razinu, to je svakako bilo veliko iznenađenje svim skepticima. Sada se situacija malo drugačije gleda i već se uvelike govori o pobjedi nad Češkom i plasmanu u daljnji tijek natjecanja. Najponosniji na dobar rezultat i igru je zasigurno izbornik Ante Čačić koji je odlučio usred prvenstva nagraditi, ako se pobjedi Češka, igrače jednom neobičnom nagradom.

“Baš sam razmišljao što napraviti ako pobijedimo Češku. I dosjetio sam se. Napit ćemo se svi zajedno, cijela momčad. Dobro, ne treba nama puno, možda dva, tri piva“, izjavio je Ante Čačić. Nadamo se kako izbornik neće požaliti ovu odluku, odnosno, da igra neće ispaštati zbog mogućeg mamurlika. No, s druge strane, kvalitetno druženje uz dva, tri piva može itekako biti dobro za podizanje morala.

Facebook
Facebook

Čačić ostaje dosljedan

Kako je i ranije bio poprilično samouvjeren kada je govorio o Turskoj, rekavši kako niti jedan Turčin po svojim kvalitetama ne bi mogao igrati za hrvatsku reprezentaciju, tako je istu rečenicu izgovorio i za Čehe.

“Kad sam to rekao, ispao sam prepotentan, mislili su da se pravim važan. Ali vjerujem u svoju momčad, imam povjerenja u te dečke i ne treba nam nitko. Može li netko iz Češke igrati u Hrvatskoj? Ne može”, ostaje vjeran svojim tvrdnjama Čačić.

“Zbog Srne će svi igrati bolje”

Repku je na prvenstvu pogodila i tužna vijest o smrti Uzeira Srne, oca kapetana momčadi, Darija Srne, a Čačić tvrdi kako je jednostavno morao ići na sprovod jer si nikada ne bi oprostio suprotno.

“Darijo mi je jako puno pomogao kad sam preuzimao reprezentaciju. Sastali smo se u Kijevu i dugo razgovarali, praktički me je uveo u momčad. Ne bih si nikad oprostio da nisam bio na sprovodu. I ja sam ostao bez oca i majke. Dobro, imao sam već godina, bez majke sam ostao kad sam imenovan za izbornika, bez oca kad sam imao 40 godina. Nastane velika praznina i jako je dobro kad si u takvoj situaciji u okruženju dobrih ljudi, a mi smo u reprezentaciji kao obitelj. Darijo skrbi za brata, ostao je bez oca, divim mu se na mentalnoj snazi“, rekao je Čačić, prenosi 24sata.

Momčad je nakon nesretnog događaja, navodno još motiviranija jer zbog kapetana svi žele odigrati što bolje. “Za Darija će dati notu više, to će nas sve mobilizirati”, kazao je Čačić.

>>> SRNA JE LJUDINA KAKVE NEMA: Čačić otkrio što mu je rekao na očevom pogrebu…

>>> NEVJEROJATNI DETALJI IZ ŽIVOTA UZEIRA SRNE: Četnici su mu ubili obitelj, a jedan detalj posebno je potresan…


Komentari